m44ti Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 WitamCzy istnieje jakas modyfikacja gry która rozwinie mi opcje monitorów ??Chodzi mi o to by np kiedy mam swojego handlarza na prawym monitorze to zebym widzial tam takze jego lokacje oraz aktualne polecenie które wykonujeI jeszcze szukam czegos takiego żebym mógł tych monitorów wiecej ustawić np 4 albo nawet 8 jezeli sie da Szukalem tutaj na forum oraz na forum egsofta ale nie dokońca wiem pod jaką nazwa gre mam po polsku wiec nie wiem dokładnie jak sie nazywa ta opcja w ang wersji aczkolwiek pod nazwą monitor / window nic nie znajduje...I zaczynam tracić nadzieje ze coś takiego w ogole istnieje..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Nie ma czegoś takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi