henryk5pio Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Na forum Ego poprosiłem Cadiusa, czy mógłby zrobić jakiegoś M6/M7 w następnej wersji modu jako free shipa. Otóż pewien koleś "garrry34" odpisał mi:"you don't need to touch MD, do you have the x3 editor 2, if so all you need it to chang 1 number and thats it...go to the editor open the twaret file in you types folder get the number for the slot new 17(can't remember off hand) then go to the text file in the t folder, at the top you will see the 3 items with numbers,change the number on the first one to match the number from the twaret and thats you sorted..."Po tłumaczeniu w google translate nadal jednak nie kumam tego co mi pisze..."nie trzeba dotykać MD, masz edytor x3 2, jeśli więc wszystko copotrzebne do chang 1 liczba i thats it ... go do edytora otwórz pliktwaret w Tobie typów folderów uzyskać numer gniazdo nowe 17(nie pamiętam z ręki), a następnie przejdź do pliku tekstowego w folderze t, na górze pojawi się 3 pozycji z numerami, zmienić numer na pierwszym, który odpowiada liczbie od twaret i ów ciposortowane ..."A sprawa jest prosta, chciałbym sobie jeden z Cadiusowych statków ustawić jako free ship w grze, jednocześnie usuwając go ze stoczni (abym tylko ja mógł nim latać). Niestety pomimo odpowiedzi kolegi Garrry34 nie wiem jak to zrobić... Może wy wiecie jak to osiągnąć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
henryk5pio Opublikowano 28 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Hmmm rozumiem, że nikt nie wie, szkoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
henryk5pio Opublikowano 28 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Kolega garrry34 wysłał mi na pw ego forum link do swego publicznego konta windows live https://skydrive.live.com/?cid=A5409BFDEB35C649&id=A5409BFDEB35C649%21252#cid=A5409BFDEB35C649 lecz nie mam pojęcia jak ma mi to pomóc z utworzeniem free shipa No chyba, że po prostu abym sobie pobrał jakiś statek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trucx Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Stary witaj w klubie mi też w pewnym temacie nikt nie odpowiedział.Bez łaski sam se odp. znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 W dniu 21.04.2012 o 09:49, Trucx napisał:Stary witaj w klubie mi też w pewnym temacie nikt nie odpowiedział.Bez łaski sam se odp. znalazłem.Sorry, stary, ale pomyliłeś forum graczy z Help Deskiem. Tu nikt nie ma obowiązku odpowiadać na każde pytanie. To jest tylko sprawa dobrej woli innych użytkowników forum.Jeśli ktoś zna odpowiedź, to pewnie jej udzieli. Jeśli nikt nie zna (tak jak w przypadku pytanie z pierwszego i trzeciego posta) to nie będzie odpowiedzi.PS. jesteśmy graczami, nie piszemy skryptów, więc czasem pytanie może przekraczać naszą wiedzę o skryptach. W takim przypadku najlepiej zapytać na forum Egosoftu dotyczącym skryptów, lub bezpośrednio autora skryptu, co należy zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi