marcoos Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Czy ktoś ma w AP jakiś działający MOD/skrypt który wyświetlałby zestawienia operacji handlowych (taka książka przychodów/rozchodów)?Próbowałem zainstalować "Trade Overview" ale coś chyba nie pyka w AP bo po zdefiniowaniu klawisza wyświetla tylko opcje konfiguracyjne, stan kasy i dalej puste okienko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zainstalowałeś dodatkowo wymaganą przez skrypt bibliotekę Chem Strings Liblary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcoos Opublikowano 27 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 W dniu 27.12.2011 o 21:10, Yacek napisał:Zainstalowałeś dodatkowo wymaganą przez skrypt bibliotekę Chem Strings Liblary?Wydaje się że tak - znaczy zdobyłem tylko wersję SPK, która rozpakowuje się do katalogu scripts (głównego gry) - przeniosłem to do addon/scripts (no i oczywiście polskie tłumaczenia z mamuta) - nie pomogło.W ogóle z tego co widzę, wszystkie te skrypty z TC pisane są do katalogów głównych gry, a do AP chyba powinno się te wszystkie dodatki pakować do gra/addon/* i może tu leży problem ze starymi skryptami.Sam TO jest dosyć leciwy (2009r) i może jest tam z czymś nie kompatybilny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Skrypt zawiera chyba sam skrypt TO, bibliotekę należy osobno pobrać i doinstalować.Używasz chyba starego PM, najnowsza wersja jest kompatybilna z AP, to znaczy pozwala instalować skrypty w katalogu /addon czyli tam gdzie jest AP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcoos Opublikowano 27 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 PM był w wersji 1.30 - z marca 2011 - wczoraj widzę wyszła nowa wersja beta i ta faktycznie widzi już AP.Jednak po przeinstalowaniu TO i biblioteki Chem mam wciąż to samo pustawe okienko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moskit Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Coś poplątałeś w instalowaniu tego skryptu, ponieważ mi w AP działa Trade Overview. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi