hank Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Siemanko, mam dwa problemy i mam nadzieję że pomożecie 1. Wynajem TL. Gdzieś czytałem że TL który można wynająć zawsze będzie latał w sektorze w którym jest stocznia. Niestety szukając go nie udało mi się go jednak znaleźć, innym razem kiedy już na niego trafiłem kapitan wykazał się nie większą interakcją niż typowy NPC więc co najwyżej mogłem zapytać o drogę.2. Kupiłem 3 najtańsze statki, wyposażyłem, stworzyłem skrzydło i rozkazałem lecieć za mną. Mój problem polega na tym że po przeleceniu kilku układów z 3 statków został 1. Nie wiedziałem co się stało więc dalej grałem obserwując go na bocznym monitorze. Jak się okazało równie szybko jak poprzednie rozbił się o jakąś stację. Czy to normalne? jaki sens ma inwestowanie w statki inne niż ten którym latam jeśli po chwili zostaje z nich kila śmieci latających w przestrzeni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moskit Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 W dniu 23.12.2011 o 18:21, hank napisał:2. Kupiłem 3 najtańsze statki, wyposażyłem, stworzyłem skrzydło i rozkazałem lecieć za mną. Mój problem polega na tym że po przeleceniu kilku układów z 3 statków został 1. Nie wiedziałem co się stało więc dalej grałem obserwując go na bocznym monitorze. Jak się okazało równie szybko jak poprzednie rozbił się o jakąś stację. Czy to normalne? jaki sens ma inwestowanie w statki inne niż ten którym latam jeśli po chwili zostaje z nich kila śmieci latających w przestrzeni.To dolegliwość jeszcze z czasów X2: The Threat. Po prostu nasza eskorta nie najlepiej spisuje się, gdy lata ciągle za nami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 1. Był zajęty. Znaczy realizował jakieś inne zlecenie. Zainstaluj Bonus Packa dla AP i skorzystaj ze skryptu Hephajstos do budowy stacji.2. W TC i AP to normalne. Skrzydła odpadają. Pomaga skrypt Bounce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hank Opublikowano 23 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zazwyczaj nie należy upgreadować ich prędkości na większą od naszej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi