hank Posted December 23, 2011 Share Posted December 23, 2011 Siemanko, mam dwa problemy i mam nadzieję że pomożecie 1. Wynajem TL. Gdzieś czytałem że TL który można wynająć zawsze będzie latał w sektorze w którym jest stocznia. Niestety szukając go nie udało mi się go jednak znaleźć, innym razem kiedy już na niego trafiłem kapitan wykazał się nie większą interakcją niż typowy NPC więc co najwyżej mogłem zapytać o drogę.2. Kupiłem 3 najtańsze statki, wyposażyłem, stworzyłem skrzydło i rozkazałem lecieć za mną. Mój problem polega na tym że po przeleceniu kilku układów z 3 statków został 1. Nie wiedziałem co się stało więc dalej grałem obserwując go na bocznym monitorze. Jak się okazało równie szybko jak poprzednie rozbił się o jakąś stację. Czy to normalne? jaki sens ma inwestowanie w statki inne niż ten którym latam jeśli po chwili zostaje z nich kila śmieci latających w przestrzeni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moskit Posted December 23, 2011 Share Posted December 23, 2011 W dniu 23.12.2011 o 18:21, hank napisał:2. Kupiłem 3 najtańsze statki, wyposażyłem, stworzyłem skrzydło i rozkazałem lecieć za mną. Mój problem polega na tym że po przeleceniu kilku układów z 3 statków został 1. Nie wiedziałem co się stało więc dalej grałem obserwując go na bocznym monitorze. Jak się okazało równie szybko jak poprzednie rozbił się o jakąś stację. Czy to normalne? jaki sens ma inwestowanie w statki inne niż ten którym latam jeśli po chwili zostaje z nich kila śmieci latających w przestrzeni.To dolegliwość jeszcze z czasów X2: The Threat. Po prostu nasza eskorta nie najlepiej spisuje się, gdy lata ciągle za nami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted December 23, 2011 Share Posted December 23, 2011 1. Był zajęty. Znaczy realizował jakieś inne zlecenie. Zainstaluj Bonus Packa dla AP i skorzystaj ze skryptu Hephajstos do budowy stacji.2. W TC i AP to normalne. Skrzydła odpadają. Pomaga skrypt Bounce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hank Posted December 23, 2011 Author Share Posted December 23, 2011 Dzięki za pomoc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeWaR Posted December 23, 2011 Share Posted December 23, 2011 Zazwyczaj nie należy upgreadować ich prędkości na większą od naszej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts