Moskit Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Wymiękam przy tym wideorecenzcie. On robi lepsze recki od moich., Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zdecydowanie lepsze od Twoich Musisz bracie jeszcze sporo popracować na swoimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moskit Opublikowano 23 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Wiem, Yacku. Daleko mi do mistrza. Ale trzeba mu przyznać, że ma chłopak gadane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 W dniu 23.12.2011 o 18:04, Moskit napisał:Ale trzeba mu przyznać, że ma chłopak gadane. Sie wie, fachura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moskit Opublikowano 24 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Ma chłopak unikalny styl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 lol 410 subskrypcji , lepiej popracuj nad swoimi reckami towarzyszu bo z roboty Cię wygryzie mini craft Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 25 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 - o świnie tu są!! Nie wiedziałem, ze tu są świnie.....- Widzę ludzi!!! nie.. oni chcą mnie zabić.. nie....- O! Widzę mój dom! Jak on tu się znalazł...- To właśnie minicraft... wesołch świąt!Odjeżdżam...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 pierwsze 20 sekund niszczy system http://youtu.be/iN_QzERmIIY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piteropeter Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Subskrypcja! To dziecko będzie kimś wielkim Z taką ortografią może zostać nawet prezydentem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad162 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 a On sobie z Was robi po prostu jaja. A nawet jeśli nie w co szczerze wątpię to każdy od czegoś zaczynał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi