Seracrus Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Zanim mnie zbesztają ludzie to powiem,że pytanie dotyczy nie fanów którzy uważają,że należy mieć każdą grę serii. Tylko raczej osób,które tak jak ja grają i lubią pograć w kosmiczne simy,ale nie są zapaleńcami.Posiadam X3 Reunion i X3 TC i zastanawiam się czy nowinki są na tyle duże,aby kupować kolejną grę,czy lepiej poczekać do premiery X4. Gram w grę bez skryptów i chodzi mi głównie o z balansowanie rozgrywki.Aby wszystkie frakcje były porównywalne,a nie jak w X3 gdzie ziemianie > inni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Medyk Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Tak specjalnie to nie warto, to bardziej DLC, są mody które oferują o wiele więcej, więc jesli ktoś nie cierpi na nadmiar kasy to może sobie odpuścić. Ale źle też nie jest. (Ja przedewszystkim marudzę bo jestem zmuszony grać na laptopie, steam odmawia mi posłuszeństwa na stacjonarce, uroki tej platformy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Jak wyjdzie XRM dla AP to będzie jazda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ViruS_l Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Czy ktoś próbował zmienić walutę na steam-ie?Ja mam dolary ustawione i cena za AP jest 10$ i to będzie chyba jakaś różnica po przeliczeniu na złotówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odslon Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 tak czy inaczej, 10$ wychodzi taniej kursowo niz 10 EUR.... sprawdz tylko jak dokladnie rozlicza transakcje kartowe w obcej walucie Twoj bank i policz w jakiej walucie Ci sie bardziej oplaci kupic ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad162 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Mnie osobiście ciężko byłoby przełknąć te prawie 40zł wydatku za jakiś "DLC" do gry którą też kupiłem po podobnej cenie. Zwłaszcza że wiele to ten DLC nie wnosi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omicron Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Szczerze to się nie opłaca, szczególnie dla osoby która jest nowa w świecie X. W zwykłym X3TC masz więcej fabuł co jest już podstawą do tego aby wybrać X3TC aniżeli X3AP. Ja jeszcze wielu rzeczy w X3TC nie dokonałem i gdyby to było Rebirth to bym pewnie kupił grę, ale to tylko dodatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczekan Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Trudne pytanie. Ale zweryfikuje je rynek. Dla jednego 40 zł to dużo, bo to tylko coś w rodzaju dodatku. Wrażenie, że to drogo pogłębia się jeszcze, gdy wciąż dostępny jest w bardzo atrakcyjnej cenie (około 15 zł) X3 TC. Z drugiej strony zestawcie to z ceną pierwszejlepszejbylejakiej strzelanki na PS3, albo z ceną nowej gry na PC, która często kończy się po kilkudziesięciu godzinach. Gry ze świata X są unikalne, obszerne, dostarczają rozrywki na wiele godzin. Zakończę wyrażając przekonanie, że zapewne wkrótce na steamie będzie obniżka i wówczas tytułowy dylemat będzie prostszy do rozwiązania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Warto, pomijając aspekt cenowy:- W AP jest sporo nowych rozwiązań (dostępnych co prawda dla TC jako skrypty, ale w AP są w pełni zintegrowane z grą, więc można grać "ze skryptami" na niezmodyfikowanej grze).- Dla tych co grają ze skryptami i modami - do czasu wydania X-Rebirt AP będzie podstawą do tworzenia nowych modów i skryptów.- Jeśli ktoś czeka na X-Rebirt pozna historię wydarzeń w świecie X po TC, a przed X-R. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Dla ciekawskich i skąpców:http://www.gamersgate.com/DD-XSB/x-superbox-bundle?aff=ggnewsSuperbox za €6.79 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trucx Opublikowano 17 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Jest promocja na steam i można ją kupić za 20 zł i się zastanawiam czy warto chciałbym wiedzieć bo gram w TC i o to moje pytania do gry :Czy są jakieś nowe statki ?Czy sterowanie się zmieniło ?Czy na procesorze 3ghz jest szansa że nie będzie pokazu slajdów ?Czy zmieniło się dużo ?Czy statków jest więcej niż w TC ?O to moje małe pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 17 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Przeglądnij dział "Albion Prelude: na forum i odpowiednie tematy, zaczynając od tych przyklejonych, to znajdziesz odpowiedzi na wszystkie swoje pytania.Po to zostały utworzone i przyklejone pewne tematy, aby nie było takich właśnie pytań.PS. temat połączony, bo już wcześniej taki istniał. Rada: najpierw czytać, później pisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piteropeter Opublikowano 25 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Promocje, promocje, promocje!Na Steam obniżka 75% (z okazji premiery nowego patcha do X3:AP) na wszystkie gry z serii X:Pakiet Superbox (wszystkie części serii X) - 9,99 €Pakiet Goldbox (X3:R + X3:TC + X3:AP) - 6,24 €Pakiet Terran War Pack (X3:TC + X3:AP) - 4,99 €X:BtF - 1,12 €X:T - 1,12 €X2:TT - 1,24 €X3:R - 2,49 €X3:TC - 3,99 €X3:AP - 2,49 €Kto nie ma jeszcze kompletu ma teraz niepowtarzalną (tak, wiem i tak to powtórzą za parę miesięcy) okazję na kupno tych klasyków.Wszechświat X czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trucx Opublikowano 25 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Kupiłem AP gdy promocja była 50%Gdy bym kupił to dziś miałbym jeszcze kase na itemy do TF2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeXS Opublikowano 25 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 hehe, a chciałem dac info o tej promocji pierwszy :-)).. Kup X SuperBoxSZALEŃSTWO W ŚRODKU TYGODNIA! Oferta kończy się za 29:46:49-75%39,99€9,99€DODAJ DO KOSZYKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeeris Opublikowano 25 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Kurczę, w takim razie podwajam wysiłki namówienia taty na kupno . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trucx Opublikowano 25 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Mi kupiła mama Bo mi się akurat kasa skończyła a w wakacje nie dostaję kieszonkowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi