s2892 Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Witam,A więc sytuacja wygląda tak:1) mam niedokończoną fabułę i nie mam jeszcze zablokowanej reputacji u Paranidian 2) Robie to co Polacy robią najlepiej czyli Rozstawiam kompleksy POLMOS z GW 3) Dostałem info o odblokowaniu misji Bala Gi Moje pytanie jest takie:- czy jak zacznę kończyć fabułę (właśnie mam zabawe z droną co w konsekwencji blokuje reputacje u Paradian) to misja staje się niedostępna/niewykonalna/zablokowana na czas poprawy reputacji czy z założenia będzie out?- czy lepiej zrobić najpierw misje Bala Gi a póżniej skończyć fabułę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Jak tam chcesz... W Bala Gi wygarniesz Hyperiona i dostaniesz HQ, a z fabuły...... jakaś kopalnia u Paranidów ci zostanie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacDyller Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Reputacja u Paranidów nie jest zablokowana na amen (dla gracza, reszta świata ma bana do końca świata). Po prostu z czasem UT handlując w zewnętrznych sektorach paranidów poprawią Twoją reputację. U mnie tak się stało właśnie, po przerwaniu fabuły (tuż przed postawieniem kopalni i wydobyciem ostatniego kryształu) grałem dalej aż dostałem misje bala gi. Obecnie moge kupować GFU gamma u źródła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZERO Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Podsumowując: jak chcesz kończyć wątek główny, to zrób to jak najszybciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi