iTAMON Opublikowano 20 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Witam:) może ktoś mi wytlumaczy w jaki sposób zrobić jakąś misje kiedy nie starcza na to czasu w grze.Czy musze mieć jakiś wypas statek żeby zrobić tzw.misje "prostą"? z góry dziekuje i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 20 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Dokładnie tak samo jak w TC. Jeśli misja ma limit czasowy, musisz się w nim zmieścić. Aby się zmieścić musisz mieć odpowiednio szybki statek, używać napędu skokowego itp. Wszystko zależy od rodzaju misji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczekan Opublikowano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Wziąłem się za fabułę w AP. Nie bardzo mam doświadczenie bojowe, i nie mogę sobie poradzić ze zdobyciem xenońskiego L. Kilka zniszczyłem, ale żadnego nie udało mi się przejąć. Jak to zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Delikatnie. Strzelasz aż zdejmiesz mu osłony, potem delikatnie stukasz kadłub licząc że maszyna się zawiesi (pilot wyskoczy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 A jak nie, to następnego bierz na celownik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chak510 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 a jak ci sie nie uda wczytaj seva i odnowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacDyller Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Haha! Koledzy, mówicie jakbyście mieli zbiorową świadomość. Jeden uzupełnia drugiego, mimo że każdy zna całość danej informacji. xDA co do misji to zauważyłem, że jakoś trudniej mi się je robi niż w TC. Chociaż to może wynika ze statystyki, parę pechowych przypadków daje mi takie wrażenie. Tak czy siak najpewniejsze i najprostsze są niezmiennie obrony stacji (zwłaszcza jeśli atakują je takie statki, które nie mają szans ich uszkodzić). xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 W dniu 31.12.2011 o 15:10, MacDyller napisał:Haha! Koledzy, mówicie jakbyście mieli zbiorową świadomość. Jeden uzupełnia drugiego, mimo że każdy zna całość danej informacji. xDBo każdy podpowiada Ci to, co uznaje za najlepsze rozwiązanie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacDyller Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Po co ta irytacja, podoba mi się. Pisałem tak dlatego, że te rozwiazania to raczej bym powiedział piękny algorytm postępowania, spójny i jednolity a nie różne warianty. Wszystko się wspaniale uzupełnia. Najbardziej efektywnie byłoby stosować to wszystko naraz. Dlatego to są cząstki rozwiazania, a nie rozwiazania.Edit: lol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Daj spokój. Najpierw się śmiejesz a potem gadasz coś o jakiejś irytacji,,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi