Moskit Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Cóż tu dużo mówić. Jaki Steam jest każdy widzi. Co jakiś czas Valve uruchamia wielką machinę pod nazwą "Dajmy większość katalogu w promocji i zaróbmy krocie na matołach, które nie mają czas na granie w zakupione gry". Nie inaczej jest tym razem, ale nie będę się zbytnio rozpisywał i odeślę Was do świeżo napisanego newsa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piteropeter Opublikowano 20 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Ty piszesz te newsy? Dojrzałem nick Moskit i się skojarzyło... Pogratulować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moskit Opublikowano 20 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 Ta, to moja robota i zarazem aktualne źródło utrzymania. Choć to nie jedyna moja działalność w tej branży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi