Moskit Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Pewno kilkoro z nas już posiada Albion Prelude, a tym samym trzeba posiadać konto na Steamie. Proponuję wymienić się steamowymi kontaktami, aby móc być może na żywo wymienić się spostrzeżeniami odnośnie AP, a także innych części serii. Moje steam id to - Moskit (zdziwieni, co? ;P ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kedudg Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Już tam jesteśmy zgrupowani każdy może się dołączyć do grupy Grupa Steam X-Universe Database (Xudb) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moskit Opublikowano 19 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Nawet nie wiedziałem, że takie coś istnieje. Już do Was dołączam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piteropeter Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Ja też Gdybym wiedział wcześniej już bym tam był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kedudg Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Witam tu link http://xudb.pl/index.php/topic/1961-xudb-na-steam/ dla leniwych że to już było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piteropeter Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Oj tam, przejrzałem wszystkie strony z X3R i X3TC, ale do forum nie zaglądałem Trzeba będzie nadrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odslon Opublikowano 20 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2011 no to juz wiem co zrobie w domu przed odpaleniem Albiona ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi