ViruS_l Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Witam wszystkich.Od dwóch dni jestem szczęsliwym posiadaczem X3: Gold Box(Reunion, Terran Conflict, Albion Prelude).Seria interesuję się od 2006 roku, gdy zagrałem w X3: Reunion demo.Jestem chętny do tłumaczenia textów na język polski.Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kedudg Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Witam na naszym forum i powodzenia w rozgrywce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Również witam na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moskit Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Ahoj, pilocie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piteropeter Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Niech moc będzie z tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi