Yacek Posted December 16, 2011 Share Posted December 16, 2011 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piteropeter Posted December 16, 2011 Share Posted December 16, 2011 A gdzie się podziały krzaki? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moskit Posted December 16, 2011 Share Posted December 16, 2011 Takie głupie pytanie: Czym się dokładnie różni mapa AP od TC? (oprócz braku krzaczków) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted December 16, 2011 Author Share Posted December 16, 2011 Kilkoma nowymi sektorami, brakiem kilku innych (HUB), zmienionymi nazwami sektorów obok Aldrin. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szczekan Posted December 16, 2011 Share Posted December 16, 2011 Mógłbyś podać źródło? Grafika jest dosyć niewyraźna... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted December 16, 2011 Author Share Posted December 16, 2011 W dniu 16.12.2011 o 17:56, szczekan napisał:Mógłbyś podać źródło? Grafika jest dosyć niewyraźna...Mapa Scorpa. Jeśli o takie źródło Ci chodziło Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konrad162 Posted December 16, 2011 Share Posted December 16, 2011 W dniu 16.12.2011 o 17:56, szczekan napisał:Mógłbyś podać źródło? Grafika jest dosyć niewyraźna...W dniu 16.12.2011 o 17:58, Yacek napisał:Mapa Scorpa. Jeśli o takie źródło Ci chodziło Jednym słowem. Yacek nie potrząsaj monitorem jak robisz printscreen'a. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szczekan Posted December 16, 2011 Share Posted December 16, 2011 Znalazłem w końcu piracką stację z modułem podtrzymywania, wirusem włamań. Nie instalowałem mapy Scorpa, po prostu w końcu na nią trafiłem. Znajduje się w Company Pride w sektorze Teladian (użyłem białej czcionki, jeśli ktoś ciekaw, niech podświetla). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted December 17, 2011 Author Share Posted December 17, 2011 W dniu 16.12.2011 o 19:02, Konrad162 napisał:Jednym słowem. Yacek nie potrząsaj monitorem jak robisz printscreen'a. Jak komuś się ręce trzęsą przy oglądaniu mapki, może ją sobie zapisać na dysku i otworzyć w pełnym wymiarze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xdex Posted December 18, 2011 Share Posted December 18, 2011 Hmmm trochę szkoda że nie ma HUBa, to była moja ulubiona miejscówka. Chętnie zobaczę jakieś screeny ciekawych miejsc bo jeszcze pewnie minie trochę czasu zanim w to zagram Postanowiłem czekać na wersję pudełkową bo ściągać pirata to jednak wstyd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konrad162 Posted December 18, 2011 Share Posted December 18, 2011 W dniu 17.12.2011 o 13:37, Yacek napisał:Jak komuś się ręce trzęsą przy oglądaniu mapki, może ją sobie zapisać na dysku i otworzyć w pełnym wymiarze. Hehe, jak się już komuś recę trzęsą to jakaś delirka czy coś. W dniu 18.12.2011 o 12:18, Xdex napisał:Hmmm trochę szkoda że nie ma HUBa, to była moja ulubiona miejscówka. Chętnie zobaczę jakieś screeny ciekawych miejsc bo jeszcze pewnie minie trochę czasu zanim w to zagram Postanowiłem czekać na wersję pudełkową bo ściągać pirata to jednak wstyd Ja tu wstydu żadnego nie widzę, tylko czyste złodziejstwo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted December 18, 2011 Author Share Posted December 18, 2011 HUB Jako taki jest. Sektor jest. Jak na razie brak dostępu do niego.A kupić na Steamie, to nie łaska? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medyk Posted December 22, 2011 Share Posted December 22, 2011 Na niektórych forach wypowiedź Xdex-a skutkowała by banem . A wracając do tematu, dużo jest tych nowych sektorów? Bo nie miałem jeszcze okzaji pograć jakoś dobitnie, i nie wiem czy szukać nowych sektorów czy zająć się swoimi sprawami w grze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts