Yacek Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piteropeter Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 A gdzie się podziały krzaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moskit Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Takie głupie pytanie: Czym się dokładnie różni mapa AP od TC? (oprócz braku krzaczków) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 16 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Kilkoma nowymi sektorami, brakiem kilku innych (HUB), zmienionymi nazwami sektorów obok Aldrin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczekan Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Mógłbyś podać źródło? Grafika jest dosyć niewyraźna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 16 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 W dniu 16.12.2011 o 17:56, szczekan napisał:Mógłbyś podać źródło? Grafika jest dosyć niewyraźna...Mapa Scorpa. Jeśli o takie źródło Ci chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad162 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 W dniu 16.12.2011 o 17:56, szczekan napisał:Mógłbyś podać źródło? Grafika jest dosyć niewyraźna...W dniu 16.12.2011 o 17:58, Yacek napisał:Mapa Scorpa. Jeśli o takie źródło Ci chodziło Jednym słowem. Yacek nie potrząsaj monitorem jak robisz printscreen'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczekan Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Znalazłem w końcu piracką stację z modułem podtrzymywania, wirusem włamań. Nie instalowałem mapy Scorpa, po prostu w końcu na nią trafiłem. Znajduje się w Company Pride w sektorze Teladian (użyłem białej czcionki, jeśli ktoś ciekaw, niech podświetla). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 17 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 W dniu 16.12.2011 o 19:02, Konrad162 napisał:Jednym słowem. Yacek nie potrząsaj monitorem jak robisz printscreen'a. Jak komuś się ręce trzęsą przy oglądaniu mapki, może ją sobie zapisać na dysku i otworzyć w pełnym wymiarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xdex Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Hmmm trochę szkoda że nie ma HUBa, to była moja ulubiona miejscówka. Chętnie zobaczę jakieś screeny ciekawych miejsc bo jeszcze pewnie minie trochę czasu zanim w to zagram Postanowiłem czekać na wersję pudełkową bo ściągać pirata to jednak wstyd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad162 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 W dniu 17.12.2011 o 13:37, Yacek napisał:Jak komuś się ręce trzęsą przy oglądaniu mapki, może ją sobie zapisać na dysku i otworzyć w pełnym wymiarze. Hehe, jak się już komuś recę trzęsą to jakaś delirka czy coś. W dniu 18.12.2011 o 12:18, Xdex napisał:Hmmm trochę szkoda że nie ma HUBa, to była moja ulubiona miejscówka. Chętnie zobaczę jakieś screeny ciekawych miejsc bo jeszcze pewnie minie trochę czasu zanim w to zagram Postanowiłem czekać na wersję pudełkową bo ściągać pirata to jednak wstyd Ja tu wstydu żadnego nie widzę, tylko czyste złodziejstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 18 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 HUB Jako taki jest. Sektor jest. Jak na razie brak dostępu do niego.A kupić na Steamie, to nie łaska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Medyk Opublikowano 22 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Na niektórych forach wypowiedź Xdex-a skutkowała by banem . A wracając do tematu, dużo jest tych nowych sektorów? Bo nie miałem jeszcze okzaji pograć jakoś dobitnie, i nie wiem czy szukać nowych sektorów czy zająć się swoimi sprawami w grze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi