Jump to content

Jak dostac sie do trudniejszych misji??

Szynszyl
 Share

Recommended Posts

Sprawa wygląda tak, Zainstalowałem grę i odtworzyłem mój majątek z PC za pomocą cheat collection package. Jednak znudziło mi się latać moim M2, swoja droga jest nim nic innego jak star trekowy Enterpprise E (wtajemniczeni wiedzą co to za okrecik), i naparzać się w wielkich bitwach tworzonych przez RRF. Postanowiłem wziąć się za misje tak wiec wsiadłem do M6 i poleciałem do home of light i tam dostałem misje od Terracorp. Misja przypadła mi do gustu ale była za prosta. I tu po tym długim wstępie moje pytanie jak dostać trudniejsze zlecenia od ras?? Od razu Powiem że u Argonów mam range Federation Guardian (czy coś takiego) a nadal w stacjach dostaje słabiutkie misje (chodzi o misje bojowe inne mnie nie interesują)...

Każde rozpoczęcie nowej gry resetuje nasze reputacje (handlową i bojową) do zera. Nie ma na to sposobu, nawet cheat tego nie zmieni. Więc dodawanie sobie wielkiej floty statków cheatem i wykonywanie misji, które spokojnie można zaliczyć M5-M4 to jak strzelanie do kaczek z Katiuszy. Lubię rozpoczynać co jakiś czas nową grę, bo każda nowa gra jest inna i w każdej tworzę praktycznie inną flotę.