Szynszyl Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Sprawa wygląda tak, Zainstalowałem grę i odtworzyłem mój majątek z PC za pomocą cheat collection package. Jednak znudziło mi się latać moim M2, swoja droga jest nim nic innego jak star trekowy Enterpprise E (wtajemniczeni wiedzą co to za okrecik), i naparzać się w wielkich bitwach tworzonych przez RRF. Postanowiłem wziąć się za misje tak wiec wsiadłem do M6 i poleciałem do home of light i tam dostałem misje od Terracorp. Misja przypadła mi do gustu ale była za prosta. I tu po tym długim wstępie moje pytanie jak dostać trudniejsze zlecenia od ras?? Od razu Powiem że u Argonów mam range Federation Guardian (czy coś takiego) a nadal w stacjach dostaje słabiutkie misje (chodzi o misje bojowe inne mnie nie interesują)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Masz słaby status bojowy...No i kolejny na cheatach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szynszyl Opublikowano 9 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Tak kolejny LeWar bo gra mam mnie odmóżdżyć a nie stawiać przeszkody. Każdy ma swój indywidualny sposób gry bo to jest jak z gustami, a już Rzymianie mieli adekwatne na to powiedzenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Każde rozpoczęcie nowej gry resetuje nasze reputacje (handlową i bojową) do zera. Nie ma na to sposobu, nawet cheat tego nie zmieni. Więc dodawanie sobie wielkiej floty statków cheatem i wykonywanie misji, które spokojnie można zaliczyć M5-M4 to jak strzelanie do kaczek z Katiuszy. Lubię rozpoczynać co jakiś czas nową grę, bo każda nowa gra jest inna i w każdej tworzę praktycznie inną flotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HanSolo Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Masz flotę? Tłucz co się nawinie, najlepiej xenków - jest ich dużo. Ranga bojowa podejdzie do "asasyna" i misje zaczną się robić sensowne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi