Szynszyl Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 WitamNiedawno zaopatrzyłem się w laptopa z win 7. Chciałem dzisiaj na nim zainstalować X# TC jednak napotkałem dziwny problem. Mianowicie instalacja zacina się na pliku coś tam coś tam /mov/0002.dat Wcześniej (to znaczy kilka prób wstecz) wywaliło mi jakiś błąd z tym plikiem (chyba z tym, niestety nie zrobiłem screenu). Na moim blaszaku miałem podobny problem tylko ze tam wystarczyło wyczyścić błędy rejestru za pomocą programu ccleaner, tu jednak to nie pomogło. Dodam tylko że płyta jest w dobrym stanie i nie ma wielu rys, ino ma już ze 2-3 lata...Prosiłbym o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleavess Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Jeśli masz X3 z pomarańczowej kolekcji klasyki to powinieneś mieć tam klucz do steama. Wpisujesz kod w steam i ściągasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szynszyl Opublikowano 7 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 Oki dzięki spróbuje bo jest w pomarańczowym pudełku a rozumiem że oto kaman. Dobra zasysam przez steam ale gdzie mam wrzucać skrypty?? Bo steam tworzy dziwne foldery... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 W katalogu Steam masz: steamapps/common/X3 Terran Conflict a tam już normalnie jak przy każdej innej instalacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szynszyl Opublikowano 8 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Dzięki. A jeszcze jedno pytanie, nie chce mi się ponownie szukać wszystkich modów skryptów itp a mam grę z tym całym dziadostwem na blaszaku, co mam przenieść na lapka żeby wsio działało?? Grę zaczynam od zera. Mam standardowe skrypty instalowane w script i t oraz multi galaxy mod. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kedudg Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 wejść lapkiem do internetu i zalogować się na stema i zaciągnąć grę ponownie tym razem już bez wpisywania kodu tylko pobrać ze swojego konta a skrypty skopiować na pena i wgrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szynszyl Opublikowano 8 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Chyba się nie zrozumieliśmy grę mam już zainstalowana na lapku chce tylko przenieść skrypty mody i fake patche i teraz pytanie czy mam przenieść całe foldery t i script oraz wszystkie pliki cat i dat?? Czy może jeszcze coś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 8 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Skopiuj całość jak leci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szynszyl Opublikowano 8 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2011 Dzieki LeWar ale okazało się że wystarczyło skopiować tylko pliki cat i dat i foldery script i t (no i jeszcze te dodane przez mod). Ogólnie temat do zamknięcia dzięki wielkie wszystkim za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi