Moskit Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udost臋pnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 艁uhu! Za cztery godzinki premiera Trine 2. Jako 偶e wczoraj by艂y Miko艂ajki, to moja narzeczone sprezentowa艂a mi w艂a艣nie Trine 2. Na razie mam dost臋p tylko do wersji beta, czyli tak naprawd臋 dw贸ch pierwszych misji, ale i tak jest kozacko! To nadal ta sama gra, co jedyneczka, ale o wiele przyjemniejsza IMHO.W nocy drugi raz przeszed艂em bet臋 i przy okazji nagra艂em taki ma艂y "let's play", cho膰 nie wyszed艂 zbyt dobrze w mojej w艂asnej opinii, aczkolwiek pozwala zobaczy膰 jak ta gra jest przepi臋kna. 13 euro to nie bogactwo, a gra warta tych pieni臋dzy. Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Moskit Opublikowano 7 Stycznia 2012 Autor Udost臋pnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Mija rok odk膮d tak na serio wzi膮艂em si臋 za dzia艂alno艣膰 na YouTubie. Z tego te偶 wzgl臋du - oraz Nowego Roku - zorganizowa艂em na moim kanale YT konkurs, kt贸ry wielu z Was powinien przypa艣膰 do gustu. Wszystkie kwestie macie w filmiku poni偶ej. Powodzenia! :] Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Do艂膮cz do dyskusji
Mo偶esz doda膰 zawarto艣膰 ju偶 teraz a zarejestrowa膰 si臋 p贸藕niej. Je艣li posiadasz ju偶 konto, zaloguj si臋 aby doda膰 zawarto艣膰 za jego pomoc膮.