chak510 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Mam parę pytań odnośnie tego statku.1. Czy marines na pokładzie statku mogą naprawiać myśliwce ?2. czy można go wykorzystać jako początkowa baza wypadowa ?3. Czy ten statek jest wart swojej ceny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kedudg Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 ad1 tak ale po zainstalowaniu skryptu Marine Repairs ad2 tak zdecydowanie jest w miarę szybki i uzbrojony ma też ładownie dość zasobnąad3 zdecydowanie tak w sumie jest niezbyt drogi i wyśmienicie się nadaje do złomiarstwa choć najlepszy w tej klasie to chokaro Yaki (ale to moja opinia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chak510 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 dziękuję bardzo za pomoc ale jeszcze jedno pytanieJak zadokować do tego statku ponieważ mój elit lata wokoło niego jak jakiś napalony krzak . Cały czas trzymam seta i nicWracam po pół godziny i nadal próbuje zadokować tylko z taką różnicą że L się do niego przyczepiłP.S.dzięki za skrypt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleavess Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Nie wylądujesz jeśli magnetar jest w ruchu lub w pobliżu jest stacja. Też bawiłem się TM'ami i polecam OTAS Zefir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HanSolo Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Problemy z dokowaniem się zdarzają, polecam przemieścić TM'a, i wydać ponowną komendę dla myśliwca. I mam takich parę do zbierania złomu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chak510 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 dziękuję za rady i pomoc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chak510 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 jeszcze jedno pytanie czy można zadokować TS do TM ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kedudg Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 nie tylko M5,M4,M3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chak510 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 szkoda dzięki za całą pomoc temat do zamknięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 6 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Jeśli posty nie naruszają regulaminu forum, nie zamykamy tematów, każdy zawsze może coś dopisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chak510 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 acha rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi