Piteropeter Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Witam! W końcu zarejestrowałem się na tym świetnym forum Chciałbym oczywiście pozdrowić wszystkich użytkowników i fanów serii X. Zamierzam się trochę po udzielać tutaj, forum czytałem od dłuuuugiego czasu, ale teraz chciałbym tu również dodać coś od siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleavess Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moskit Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Miło mi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piteropeter Opublikowano 18 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Myślałem, że moje powitanie się przedawniło, a tu proszę - niespodzianka Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Chwała Eris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piteropeter Opublikowano 18 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi