Phantom Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 WitamWie ktoś może czy dało by się połączyć, a jeśli tak to jak, pliki Tships tak, by mieć latadła dodane przez TOTT v1.1+AMT v4.3+charon i przez najnowszy mod Cadiusa?Oczywiście tylko statki i stacje, cała reszta ma być z TOTT(jeśli mod Cadiusa dodaje coś jeszcze).Z góry dziękuje za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Same statki to prosta sprawa. Gorzej ze stacjami, bo oba mody zmieniają stacje. Trzeba by dokładnie porównać plik z jednego i drugiego moda z oryginalnymi plikami TC. Jeśli oba mody zmieniają tę sama stację, to trzeba by się zastanowić z którego moda zmiany uwzględnimy.Chcesz mieć statki Cadiusa w TOTT? Nic prostszego, gdzieś widziałem moda dodającego statki Cadiusa (i jeszcze jakieś inne) do TOTT. Jak przypomnę sobie gdzie, to wkleję linka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phantom Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Czy chodziło ci może o to:http://des-studio.elite-games.ru/viewtopic.php?f=4&t=11Edit:Nie wiem czemu ale nie moge tego pobrać, pobieranie staje na 1% i po kwadransie się wyłącza.Tylko ja tak mam?Edit2:Dobra, sciągnąłem, tylko że to ma pliki tekstowe tylko po rusku, nie wiem czy będą pasowały tłumaczenia z mamuta i czy moge to zainstalować jako fake patch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 W dniu 24.11.2011 o 12:17, BlackFighter napisał:Czy chodziło ci może o to:http://des-studio.elite-games.ru/viewtopic.php?f=4&t=11Edit:Nie wiem czemu ale nie moge tego pobrać, pobieranie staje na 1% i po kwadransie się wyłącza.Tylko ja tak mam?Edit2:Dobra, sciągnąłem, tylko że to ma pliki tekstowe tylko po rusku, nie wiem czy będą pasowały tłumaczenia z mamuta i czy moge to zainstalować jako fake patch.Ale co ściągnąłeś? Bo linku są podlinkowane różne skrypty i mody, w tłumaczenie rosyjskim.Ale nie widze tam tego, o czym pisałem poprzednio. Tamten mod nazywał się Combo Mod. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phantom Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Jest na dole możliwość ściągnięcia(pod Asteroid Jump, waży 481,22MB).Tak, to Combo mod. A te podlinkowane skrypty i mody to zawartość tego moda.To jest chyba pod TOTT1.1+AMT4.3, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Chyba to, jak to ściągnąłem jakiś czas temu w dwóch plikach po 300MB i 200MB.Nie wiem jak działa z TOTT, nie gram obecnie z tym modem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryss Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 W dniu 24.11.2011 o 18:24, Yacek napisał:Chyba to, jak to ściągnąłem jakiś czas temu w dwóch plikach po 300MB i 200MB.Nie wiem jak działa z TOTT, nie gram obecnie z tym modem.A z jakim modem grasz - jeśli wolno zapytać? Chętnie bym się dowiedział w jakiej przestrzeni szaleje dowództwo!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi