m2nster Posted November 8, 2011 Share Posted November 8, 2011 Witam. przez moja walke paranidianami w calym uniwersum nie ma satelitow, poniewaz okazalo sie ze tylko oni robia slimaki ktore sa do tego niezbedne Nie za bardzo chce sie z nimi godzic, wiec wolalbym przejac fabryke a pozniej zacholowac ja do bardziej zaprzyjaznionego sektora. Czy to jest mozliwe? Jesli tak to jak? czy prosciej sie z nimi pogodzic? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kedudg Posted November 9, 2011 Share Posted November 9, 2011 W czystej grze nie ma mo偶liwo艣ci przej臋cia stacji. Je偶eli te偶 masz s艂ab膮 reputacj臋 u paranidian to te偶 stacji nie kupisz w stoczni, wyj艣ciem mo偶e by膰 kupowanie w sektorach pirat贸w, poniewa偶 mog膮 tam si臋 znajdowa膰 np Split Fire jest u mnie farma 艣limak贸w w nast臋pnym jest kosmiczna jubilernia. Fabryka satelit贸w zaawansowanych znajduje si臋 w Argon Prime Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m2nster Posted November 9, 2011 Author Share Posted November 9, 2011 Wlasnie ta fabryke mam na oku, niemniej nie wyrazaja zgody na dokowanie ( w sumie zasluzenie ) i dlatego zamiast wchodzenia im teraz w tylek korci mnie "pozyczenie" tej stacji. gram z dodatkiem XRM. tylko pytanie jak to zrobic? ewentualnie czy moge kupic ten sektor i fabryka stanie sie moja? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gleavess Posted November 9, 2011 Share Posted November 9, 2011 Jest skrypt, kt贸ry umo偶liwia aborda偶 na stacj臋, niestety nie pami臋tam jak si臋 nazywa (wystarczy nieco poszuka膰) i chyba jest te偶 skrypt pozwalaj膮cy na kupno stacji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kedudg Posted November 9, 2011 Share Posted November 9, 2011 Aaaa to ty i u pirat贸w masz przechlapane pr贸cz paranidian no to nie mam pomys艂u jak ci pom贸c bez skrypt贸w ani rusz no chyba 偶e poszukasz krzackie statki i sobie postrzelasz w sektorze paranid贸w to repka szybko podskoczy w XRM wyskakuj膮 prawie wsz臋dzie korwety albo kilka klastr贸w Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts