Jump to content

przejecie fabryki

m2nster
 Share

Recommended Posts

Witam. przez moja walke paranidianami w calym uniwersum nie ma satelitow, poniewaz okazalo sie ze tylko oni robia slimaki ktore sa do tego niezbedne 馃檨 Nie za bardzo chce sie z nimi godzic, wiec wolalbym przejac fabryke a pozniej zacholowac ja do bardziej zaprzyjaznionego sektora. Czy to jest mozliwe? Jesli tak to jak? czy prosciej sie z nimi pogodzic?

W czystej grze nie ma mo偶liwo艣ci przej臋cia stacji. Je偶eli te偶 masz s艂ab膮 reputacj臋 u paranidian to te偶 stacji nie kupisz w stoczni, wyj艣ciem mo偶e by膰 kupowanie w sektorach pirat贸w, poniewa偶 mog膮 tam si臋 znajdowa膰 np Split Fire jest u mnie farma 艣limak贸w w nast臋pnym jest kosmiczna jubilernia. Fabryka satelit贸w zaawansowanych znajduje si臋 w Argon Prime 馃檨

Wlasnie ta fabryke mam na oku, niemniej nie wyrazaja zgody na dokowanie 馃檨 ( w sumie zasluzenie 馃榾 ) i dlatego zamiast wchodzenia im teraz w tylek korci mnie "pozyczenie" tej stacji. gram z dodatkiem XRM. tylko pytanie jak to zrobic? ewentualnie czy moge kupic ten sektor i fabryka stanie sie moja?

Aaaa to ty i u pirat贸w masz przechlapane pr贸cz paranidian no to nie mam pomys艂u jak ci pom贸c bez skrypt贸w ani rusz no chyba 偶e poszukasz krzackie statki i sobie postrzelasz w sektorze paranid贸w to repka szybko podskoczy w XRM wyskakuj膮 prawie wsz臋dzie korwety albo kilka klastr贸w