m2nster Opublikowano 8 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Witam. przez moja walke paranidianami w calym uniwersum nie ma satelitow, poniewaz okazalo sie ze tylko oni robia slimaki ktore sa do tego niezbedne Nie za bardzo chce sie z nimi godzic, wiec wolalbym przejac fabryke a pozniej zacholowac ja do bardziej zaprzyjaznionego sektora. Czy to jest mozliwe? Jesli tak to jak? czy prosciej sie z nimi pogodzic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kedudg Opublikowano 9 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 W czystej grze nie ma możliwości przejęcia stacji. Jeżeli też masz słabą reputację u paranidian to też stacji nie kupisz w stoczni, wyjściem może być kupowanie w sektorach piratów, ponieważ mogą tam się znajdować np Split Fire jest u mnie farma ślimaków w następnym jest kosmiczna jubilernia. Fabryka satelitów zaawansowanych znajduje się w Argon Prime Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m2nster Opublikowano 9 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Wlasnie ta fabryke mam na oku, niemniej nie wyrazaja zgody na dokowanie ( w sumie zasluzenie ) i dlatego zamiast wchodzenia im teraz w tylek korci mnie "pozyczenie" tej stacji. gram z dodatkiem XRM. tylko pytanie jak to zrobic? ewentualnie czy moge kupic ten sektor i fabryka stanie sie moja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleavess Opublikowano 9 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Jest skrypt, który umożliwia abordaż na stację, niestety nie pamiętam jak się nazywa (wystarczy nieco poszukać) i chyba jest też skrypt pozwalający na kupno stacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kedudg Opublikowano 9 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Aaaa to ty i u piratów masz przechlapane prócz paranidian no to nie mam pomysłu jak ci pomóc bez skryptów ani rusz no chyba że poszukasz krzackie statki i sobie postrzelasz w sektorze paranidów to repka szybko podskoczy w XRM wyskakują prawie wszędzie korwety albo kilka klastrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi