m2nster Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 czy tylko ja mam ten problem, pracuje dla argonow, reputacja na maksa a przez 15 godzin gry nie bylem w stanie znalezc interesujacych mnie laserow. po prostu zawsze jest 0 do kupienia. co mam zrobic zeby sie pojawily? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Centurion Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 cPoszukaj w fabrykach, jeśli tam niema to pewnie dlatego, że surowce się skonczyły, musisz je dowieźc i poczekac aż zostaną zrobione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HanSolo Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Po co kupować? Napadnij na xenków i pozbieraj co zostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
littlekiller Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 lub sam zbuduj fabryki produkujące te lasery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Centurion Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Albo napadnij handlarza bronią (TS, ci w M3 mają mało broni). Raz zeskanowałem takiego i cała ładownia załadowana bronią, rakietami i niestety droidami (kris, a te mogą narobic kłopotów zwłaszcza gdy lata się M3). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi