Centurion Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Wlaśnie zainstalowałem Gwiezdne wilki 2 i jestem mile zaskoczony. Gra jest dośc podobna do serii X (świat podzielony na sektory, bramy i oczywiście kosmos). Grafika jest ładna, dużo typów statków (lotniskowce, lekkie, średnie i ciężkie myśliwce) i drzewo rozwoju postaci. Są tam Obcy (odpowiednik Kha'ak tylko na zielono), Berserkerzy (odpowiednik Xenonów) i piraci. Gra jest ogólnie dobra iX3TC mogłoby z niej czerpac pomysły np. drzewko postaci,a Gwiezdne wilki 2 z X3TC np. budowa fabryk. Z tego co wiem sektorów jestokoło 50 (mało ) i nie znalazłem Ziemi. Planet w sektorach też nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Gwiezdne Wilki 1 zaraziły mnie do latania po kosmosie. GW2 mam, ale to już nie grałem zbyt długo. Czegoś brak w stosunku do TC. Ale nie powiem, ładna gierka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kedudg Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Witam też grałem w obie wersje i obie kończą się niespodziewanie szybko i zaskakująco brak mi tam było wolnej gry, ale w sumie fajnie się grało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HanSolo Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Nie sądziłem że poza mną ktoś w to gra. Star wolves 1 przeszedłem chyba z 5 razy, ale dwójki nie mogłem nigdzie kupić. Zawsze podobały mi się detale - wybuchy dookoła miejsca w które się trafiło (przy niższym poziomie życia) statki pozostawiające wraki, poza tym dobra grafika i muzyka, wolę tą z Gwiezdnych wilków od tej z X'ów. I to co najbardziej mnie trzyma przy GW - ciekawsze możliwości ulepszania jednostek i umiejętności postaci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 GW2 wydała Cenega. Poszukaj po Empikach, MM lub Saturnach, może jeszcze znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Mi bardziej podobała się jedynka. Dwójka była strasznie monotonna i miała beznadziejną fabułę. Co prawda w dwójce było można latać po wszechświecie, zamiast jak w jedynce wybierać tylko misje, ale i tak nie ma tam niczego do roboty poza misjami pobocznymi, których jest może ze 2-3 rodzaje. A w jedynce podczas misji "fabularnych" mogliśmy się podjąć wielu misji dodatkowych, zarówno przestępczych, jak i tych uczciwych. Dodatkowo była mniej liniowa i było Spoiler więcej niż jedno zakończenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kedudg Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 GW2 było też w CD Action płyta 178 wydana 05/2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Centurion Opublikowano 1 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Ja niestety jedynki jeszcze nie spotkałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Jedynka była w CD-Action 138 - wydanie specjalne z 2007 oraz PLAY-u 6/11.Jeśli chcesz wiedzieć jaka gra, kiedy i w jakim czasopiśmie była na dołączonej płyty polecam stronę: http://www.markolf.pl/index.php?litera=A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Dzisiaj widziałem w realu GW jedynkę i Darkstar One za 8 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 W dniu 3.11.2011 o 18:16, Cerber napisał:Dzisiaj widziałem w realu GW jedynkę i Darkstar One za 8 zł W realu, czy w Realu? A może jedno i drugie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Centurion Opublikowano 3 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Chyba raczej jedno i drugie. Te dwie rzeczy zawsze są razem, nigdy niewidziałem oddzielnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 W dniu 3.11.2011 o 18:47, Yacek napisał:W realu, czy w Realu? A może jedno i drugie? A co za różnica?Dokładnie to jest REAL,- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 W dniu 3.11.2011 o 19:07, Cerber napisał:A co za różnica?Zasadnicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 W dniu 3.11.2011 o 19:29, Yacek napisał:Zasadnicza Nie rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 W dniu 3.11.2011 o 19:38, Cerber napisał:Nie rozumiem.W realu, czyli w rzeczywistości.W Raelu, czyli w sklepie.Sklepów Real nie ma u ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 W dniu 3.11.2011 o 19:43, Yacek napisał:Sklepów Real nie ma u ciebie?Sklepów Real u mnie nie ma, ale są REAL,-...To miał być żart (jeśli tak to nie załapałem), czy czepianie się małej litery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 W dniu 3.11.2011 o 20:04, Cerber napisał:Sklepów Real u mnie nie ma, ale są REAL,-...To miał być żart (jeśli tak to nie załapałem), czy czepianie się małej litery?Żart. Oczywiście że żart. Chyba emotkę na końcu widziałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Tak widziałem, dlatego miałem wątpliwości o co chodzi. Wracając do gry, to jest to pomarańczowa kolekcja klasyki od Cenegi. Ceny normalnie lepsze niż z allegro. A z tego, co kiedyś słyszałem wyszła też trójka (ale chyba nie w Polsce) chwileczkę...tak jest, podtytuł Civil Wars. Wszystkie 3 części są na steamie w mega "korzystnych cenach" Jedynka zaledwie 10 euro, dwójka 15 euro, a trójka 20 euro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 SW3 został wydany w Rosji jako dodatek do SW2, na zachodzie jako osobna gra z dopiskiem Civil War. Dodaje wersję multi do gry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Centurion Opublikowano 3 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 W dniu 3.11.2011 o 20:16, Cerber napisał:Jedynka zaledwie 10 euro, dwójka 15 euro, a trójka 20 euro Zaledwie To na złote będzie: jedynka-44 złote, dwójka 66 a trójka 88 złotych.Według aktualnego kursu NBP przy zaokrągleniu do części dziesiętnych. Dokładny kurs: 4,4189. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi