Gother Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Jest już temat o Battlefieldzie 3, więc teraz czas na jego największego konkurenta czyli Call of Duty Modern Warfare 3. Premiera 08 listopada tego roku. Jak myślicie, czy Call of Duty wchłonie graczy bez reszty, czy zostanie pochowany przez Battlefielda trzeciego?? Przymierzacie się do zakupu najnowszego CODa?? Ja nie, bo nie mam zamiaru kupić tego samego kotleta, który jedzie na silniku sprzed 6 lat i..... no po prostu to kotlet. Nienawidzę także małych CODowych map. Jakoś bardziej lubię duże i otwarte mapy takie jak np w Battlefieldzie Bad company 2 i Battlefieldzie 3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
littlekiller Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 ja również jestem nastawiony dość sceptycznie do najnowszego coda. A propos małych map: a grałeś kiedyś w COD 1 z dodatkiem United Offensiwe?dodaje większe mapy, oraz pojazdy na multi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Centurion Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 COD to maszynka do zarabiania pieniędzy. Co rok nowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gother Opublikowano 30 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 W dniu 30.10.2011 o 15:25, littlekiller napisał:ja również jestem nastawiony dość sceptycznie do najnowszego coda. A propos małych map: a grałeś kiedyś w COD 1 z dodatkiem United Offensiwe?dodaje większe mapy, oraz pojazdy na multi.Tak, grałem w tego Coda. Pamiętam także pierwszą misję (trening) w Cod 1 (bez dodatku) gdy strzelało się do tabliczek i rzucało w coś granatami. To były czasy gdy człowiek zachwycał się grafiką Coda 1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
littlekiller Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Tak... teraz cod 1 to niemal prehistoria.W dniu 30.10.2011 o 15:37, aldrinwarrior napisał:COD to maszynka do zarabiania pieniędzy. Co rok nowy.to prawda, nie da się ukryć...Tylko że cody przez długi czas nie miały godnego konkurenta więc praktycznie dopiero od czasów czasów BC2 zaczynam zdawać sprawę, że cody mogły być lepsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
littlekiller Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 mówię to zwłaszcza w odniesieniu do Black Opsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Centurion Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Tak, mogłyby. Popacz na nowego Battlefielda, dopracowany, dobra grafika i rozbudowany. W przypadku COD liczy sie ilośc, nie jakośc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
littlekiller Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 baz przesady, MW2 było całkiem niezłe, tylko stopień noobstwa na multi przyćmiewał tą grę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gother Opublikowano 7 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Patrzcie co znalazłem na gram.pl "Gra bazuje na technologii IW 4.0, której pierwsza wersja została wykorzystana w 2005 roku w Call of Duty 2" Nie wiem jak wy, ale ja myślałem, że pierwsza wersja tego silnika została wykorzystana W Call of Duty 4 Modern Warfare. Więc kto wymyślił, że COD MW 3 ma wymagania Core 2 Duo 2.8 GHz, 2 GB RAM (4 GB dla Vista/7), karta grafiki 512 MB (GeForce 8800 lub lepsza) skoro COD 2 ma : Pentium 4 2.2 GHz, 512 MB RAM, karta grafiki 128MB (GeForce 4 lub lepsza)?? Silnik w COD MW 3 jest trochę zmodyfikowany, ale nie widać zbyt dużej różnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleavess Opublikowano 7 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 To tak jak z Reunion i TC, niby ten sam silnik ale wymagania TC ma większe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 7 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Silnik to nie wszystko, liczy się to ile z niego wycisną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi