Sorkvild Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Pisze ze jest to gdzies w Dukes Vision. Lece na pozycje gdzie rzekomo ma to sie znajdowac i nic, fabryki nie ma. Ponoc mozna to jeszcze u Splitow kupic ale tam mnie nie za bradzo lubia i chyba mi tego nie sprzedadza. W takim razie gdzie ta fabryka w Dukes Vision ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azakal Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Promień holowniczy kupisz w Otas HQ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Albo upolujesz na jakimś stateczku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 CytatOtas HQFaktycznie, prawie o nich zapomnialem. Eeech ich stacja mogla by byc troche blizej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S11 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Może można kupić od Otasów promień holowniczy, a potem złapać na hol to ich HQ i zaholować bliżej centrum sektora? . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZERO Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Albo sektor zaholować bliżej OTAS HQ W przekonaniu, że posty Saua i mój przyczynią się znacznie do wyjaśnienia problemu składam wyrazy szacunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 CytatPisze ze jest to gdzies w Dukes Vision. Lece na pozycje gdzie rzekomo ma to sie znajdowac i nic, fabryki nie ma. Ponoc mozna to jeszcze u Splitow kupic ale tam mnie nie za bradzo lubia i chyba mi tego nie sprzedadza. W takim razie gdzie ta fabryka w Dukes Vision ?A gdzie ci to pisze?Jeśli chodzi o misję Bala Gi to promień holowniczy kupuje się w Interworlds, w trakcie tej misji pojawia się tam fabryka. W pozostałych fabrykach nigdy nie widziałem promienia na stanie.Mapy Scorpa nie używasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 CytatA gdzie ci to pisze?Jeśli chodzi o misję Bala Gi to promień holowniczy kupuje się w Interworlds, w trakcie tej misji pojawia się tam fabryka. W pozostałych fabrykach nigdy nie widziałem promienia na stanie.Mapy Scorpa nie używasz?A chociaz tu pisze http://www.x3-reunion.at/en/navigation/ ... &image.y=6Sorry, ale mapy Scorpa jakos nie uzywam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 CytatSorry, ale mapy Scorpa jakos nie uzywam.Twoja sprawa, ale też strata, lepsze to bo aktualne, a ta mapa, którą podałeś odnosi się do czystego X3, XTM wprowadza trochę zmian, do tego zawsze można liczyć się ze zniszczeniem jakiejś fabryki przez Piratów, Xenków, lub Kha'ak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZERO Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Sorkvild:Jakbyś przelatywał przez Unknown Sector na wschód od Pontifex Seclusion wstąp na pozycję x=-31 km, y=35 km, z= 48 km. Rozejrzyj się, zostawiłem tam dla Ciebie 1 sztukę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Roger that!Przystepuje do zgarnieca sprzetu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi