Omicron Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Hej, mam pytanie jak zainstalować ten mod: http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=252244Powinienem gdzieś wypakować pliki z paczki, instrukcji w temacie nie znalazłem.(chyba nic lepszego nie znajdę, mod pokazujący spaliny silników?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Jako fake patch, opis instalacji modów jest w FAQ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omicron Opublikowano 25 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Możesz podać gdzie bo nie widzę, a wyszukiwarka tutaj niekoniecznie działa... (fake patch, patch - nic nie wyszukuje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 A przeglądałeś temat z pytaniami do FAQ?FAQ#9 Co to są skrypty i mody - wyjaśnia podstawowe zagadnienia związane ze skryptami i modami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omicron Opublikowano 25 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Poradziłem sobie w inny sposób, ale dzięki o nakierowanie. Co sądzisz o tym modzie? Mnie nie zachwycił a szukam czegoś takiego ale na wypasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi