littlekiller Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 WitamZnalazłem stary temat na forum, mówiący o wirusie włamań... . Przeczytałem go, do tego poszukałem w FAQ i nie wiem nic ponadto czego jestem w stanie się domyślić.Stąd pytania: Jak się używa tego wirusa? co on właściwie robi? (jakoś nie wierzę żeby mały programik mógł przejąć kontrolę nad Tytanem) i czy opłaca się jego użycie?Dodam że od pewnego czasu składam kurtuazyjne wizyty w xenońskich sektorach i chciałbym podarować gospodarzom ten programik w formie załącznika do e-maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleavess Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Przejmuje opuszczone statki tak jak normalnie, tylko nie musisz wychodzić na spacer po przestrzeni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
littlekiller Opublikowano 22 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 aha a co ze statkami nieopuszczonymi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kedudg Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 W dniu 22.10.2011 o 18:16, littlekiller napisał:aha a co ze statkami nieopuszczonymi?Witam pozostaje ci je przejmować poprzez abordaż ale i o tym możesz poczytać w FAQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
littlekiller Opublikowano 22 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Innymi słowy jedynym powołaniem wirusa jest przejmowanie statków które można przejąć w tradycyjny sposób. I pomyśleć że kosztuje to 600 tysięcy... za tyle kupiłbym myśliwiec z uzbrojeniem który nakłaniałby innych pilotów do opuszczania statków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Ale nie musisz wysiadać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
littlekiller Opublikowano 22 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 jeszcze jedno pytanie: wirus jest jednorazowego użytku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 W dniu 22.10.2011 o 20:31, littlekiller napisał:jeszcze jedno pytanie: wirus jest jednorazowego użytku?Nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HanSolo Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Ale za to jest nielegalny! Super, nie? Wolę skrypty "złomiarskie", a jak nie skrypty to spacerek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kedudg Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Witam jeszcze taka wrzutka a mianowicie spacerkiem i wirusem nie przejmiesz cięższych okrętów od M6 włącznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 W dniu 24.10.2011 o 07:36, Kedudg napisał:Witam jeszcze taka wrzutka a mianowicie spacerkiem i wirusem nie przejmiesz cięższych okrętów od M6 włącznie A takich nie uświadczysz bez odpowiedniego skryptu.Ale o tym wszystkim pisze w FAQ#6, więc po co ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kedudg Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 W dniu 24.10.2011 o 16:03, Yacek napisał:A takich nie uświadczysz bez odpowiedniego skryptu.Ale o tym wszystkim pisze w FAQ#6, więc po co ten temat?A to też fakt to był skrót myślowy Yacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 W dniu 24.10.2011 o 16:48, Kedudg napisał:A to też fakt to był skrót myślowy Yacek Wiem. Też myślę na skróty, więc cię zrozumiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi