g371n Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Jedna zbugowana Valhalla postawiła moją grę pod znakiem zapytania. Dopiero zacząłem więc mogę zacząć jeszcze raz jeśli nie ma sposobu na powiedzenie jej żeby się odwaliła bo nawet nie strzelałem. Jest więc jakiś sposób na skontaktowanie się z nią żeby przestała mnie atakować? Może jakiś skrypt? Bo zwykła komunikacja oraz xtended nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draakul Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 A nie strzela przypadkiem bo masz ziemian na minusie i są do Ciebie wrogo nastawieni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Na jakim profilu grasz? Gdzie ta Vallhala jest, w sektorach ziemskich, czy po za? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g371n Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Jest w sektorze Marsa. ;] To jedyny statek w tym sektorze wrogo do mnie nastawiony. Gram na profilu Anonimowy Argon i repke Ziemian sobie wyzerowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZERO Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Tak się niestety dzieje i nie znaleźliśmy algorytmu zachowań ziemniaków.Podobny temat ze starego forum:http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=205105&postdays=0&postorder=asc.Jedno, co wiem, to u mnie z czasem problem minął. Czerwonych ziemniaków było coraz mniej, a po jakimś czasie zniknęli całkowicie. Nie wiem czy to od reputacji zależy, czy nie, ale nie przerywaj gry, zwiększaj reputację, a problem się rozwiąże sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi