g371n Posted August 27, 2008 Share Posted August 27, 2008 Jedna zbugowana Valhalla postawiła moją grę pod znakiem zapytania. Dopiero zacząłem więc mogę zacząć jeszcze raz jeśli nie ma sposobu na powiedzenie jej żeby się odwaliła bo nawet nie strzelałem. Jest więc jakiś sposób na skontaktowanie się z nią żeby przestała mnie atakować? Może jakiś skrypt? Bo zwykła komunikacja oraz xtended nie działa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Draakul Posted August 28, 2008 Share Posted August 28, 2008 A nie strzela przypadkiem bo masz ziemian na minusie i są do Ciebie wrogo nastawieni ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted August 28, 2008 Share Posted August 28, 2008 Na jakim profilu grasz? Gdzie ta Vallhala jest, w sektorach ziemskich, czy po za? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
g371n Posted August 28, 2008 Author Share Posted August 28, 2008 Jest w sektorze Marsa. ;] To jedyny statek w tym sektorze wrogo do mnie nastawiony. Gram na profilu Anonimowy Argon i repke Ziemian sobie wyzerowałem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZERO Posted August 28, 2008 Share Posted August 28, 2008 Tak się niestety dzieje i nie znaleźliśmy algorytmu zachowań ziemniaków.Podobny temat ze starego forum:http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=205105&postdays=0&postorder=asc.Jedno, co wiem, to u mnie z czasem problem minął. Czerwonych ziemniaków było coraz mniej, a po jakimś czasie zniknęli całkowicie. Nie wiem czy to od reputacji zależy, czy nie, ale nie przerywaj gry, zwiększaj reputację, a problem się rozwiąże sam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts