littlekiller Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 Pytam z ciekawości: czy droid frachtowy ma ograniczoną ilość energii (tak jak droidy bojowe)?Jaką ładowność ma taki droid?Czy przy rozładunku TL lepiej użyć droidów frachtowych czy zadokowanych w nim statków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volvez Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 1. Tak ma2. Nie pamiętam, ale dość dużawą (wymyśliłem nowe słowo, OH YEAH)3. Druidów możesz wypuścić więcej niż statków masz w hangarach. Druidy mają też duże cargo. (użyłem słowa cargo bo gram teraz w EVE) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HanSolo Opublikowano 17 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 a.d. 2 droidy mają pojemność 800 XL,Wykorzystanie statków lub droidów wg. mnie zależy od warunków, w sektorze z piratami preferuję M3, w pustych droidy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi