Yacek Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Niedawno padło tu pytanie o skrypt do automatycznego zapisu stanu gry (po za stacją) co określony czas. Wtedy nie było takiego skryptu. Teraz już jest.Skrypt [Mini Mod] X-Timelines: Time Based AUTOSAVE!!! powstał dla tworzonego moda X-Timeline, ale jest już dostępny i można go instalować w każdej grze.InstalacjaPobrać i wypakować skrypt. Skrypt dostępny jest w formacie .rar, archiwum zawiera nastepujace katalogi:LscripttKatalog T kopiujemy do głównego katalogu gry TC.Pliki z katalogu script kopiujemy do takiego samego katalogu w katalogu głównym TC.Plik z katalogu t (7782-L044.xml) kopiujemy do katalogu t w katalogu głównym TC tylko jeśli gramy w wersje angielską gry. Jeśli gramy w wersje PL, pomijamy ten plik, zamiast niego ściągamy z mamuta spolszczenie skryptu i po jego rozpakowaniu plik 7782-L048.xml kopiujemy do katalogu t.UWAGA! skrypt wymaga rozpoczęcia nowej gry. Jeśli chcemy kontynuować nasza grę, nie możemy instalować skryptu.KonfiguracjaDostęp do konfiguracji skryptu będziemy mieć w Ustawieniach Sztucznej Inteligencji. Będzie można ustawić odstęp pomiędzy kolejnymi auto zapisami (pomiędzy 5, a 120 minutami). Pamiętajmy o włączeniu skryptu po zmianie ustawień. Również tam zobaczymy ile minut zostało nam do kolejnego auto zapisu.Spolszczenia jak zwykle dostępne jest na Mamucie, link do spolszczenia w temacie X3TC - spolszczenia do skryptów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szynszyl Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 A ten skrypt ktoś ma?? Bo na tej stronie co podał Yacek nie znalazłem (choć tam szukanie jest dziwne przynajmniej dla mnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 21 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 W dniu 20.02.2012 o 21:39, Szynszyl napisał:A ten skrypt ktoś ma?? Bo na tej stronie co podał Yacek nie znalazłem (choć tam szukanie jest dziwne przynajmniej dla mnie)Nie bardzo rozumiem.Masz link do posta na stronie Egosoftu, tam masz na samym dole posta link do skryptu ukryty pod magicznym napisem Download. Po kliknięciu otwiera się strona X-Timeline zawierająca na samej górze link do skryptu w formie .rar.Skoro to takie skomplikowane, masz tu bezpośredni link do skryptu: http://download.xtimelines.net/XTL_Autosave_V1_0_Beta.rar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szynszyl Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Ale link na stronie X-Timeline mi nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Plik został usunięty z powodu niekompatybilności tego minimoda z najnowszymi patchami do TC. Piszą o tym na forum .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szynszyl Opublikowano 26 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Czyli kiszka, no nic dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szynszyl Opublikowano 28 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Sluchajcie wiem ze skrypt jest niekompatybilny z gra ale moze mamy jakis programmistow na forum co to skrypty pisza?? Bo auto save jest cholernie przydatny (wczoraj po godzinie grania bez zapisu zawiesil mi sie komp i postep szlag trafil)Wybaczcie bledy ale pisze z komorki i nie ma tu sprawdzania pisowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi