pershing Posted October 6, 2011 Share Posted October 6, 2011 ostatnio widziałem w sklepie X Antologię za o ile dobrzę pamiętam lekko ponad 60złposiadam X3 Konflikt Terrański i mam do Was pytanie opłaca się kupić Antologię?posiadanie wszystkich części z serii X jest kuszące ale w sumie zastanawiam się czy warto kupować całą Antologię skoro jak na razie gram w X3 TCjak myślicie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kunex Posted November 2, 2011 Share Posted November 2, 2011 W dniu 6.10.2011 o 17:57, pershing napisał:ostatnio widziałem w sklepie X Antologię za o ile dobrzę pamiętam lekko ponad 60złposiadam X3 Konflikt Terrański i mam do Was pytanie opłaca się kupić Antologię?posiadanie wszystkich części z serii X jest kuszące ale w sumie zastanawiam się czy warto kupować całą Antologię skoro jak na razie gram w X3 TCjak myślicie?Ja kupiłem całą Antologię i nie żałuję , wg warto . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts