littlekiller Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 WitamMam kolejny problem a raczej wątpliwość, chodzi o miotacz materiiNie zużywa energii ale ma krótki zasięg i niewielkie uszkodzenia od 1 pocisku. Z tego co czytałem, przez swoją szybkostrzelność jest bardzo ,,nabojożerny" ale dzięki niej strumień pocisków dosłownie zrywa poszycie ze statku. Zaciekawiła mnie jednak jego dość pokaźna cena i stąd pytanie: czy miotacz masy (gdy piszę miotacz masy mam na myśli miotacz materii) jest wart swojej ceny? czy okaże się dobrym następcą obecnie używanych przeze mnie dział akceleratorowych? (gram na CMM-odzie więc staty broni nieco się różnią od oryginalnych) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arw1 Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Tak, zwłaszcza na statkach z dużą ładownością.P.S. Wypróbuj przeciwko fregacie, lub M2... Szybko się kończą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 W dniu 4.10.2011 o 18:09, littlekiller napisał: (gram na CMM-odzie więc staty broni nieco się różnią od oryginalnych)A co to takiego? Chyba chodzi o CMOD-a?A MM znów nie jest taki "nabojożerny", jeden nabój to kilkanaście pocisków. Ale dobrze mieć spory zapas amunicji w ładowni, szczególnie jeśli MM jest naszą jedyna (główną) bronią. Nie ma nic gorszego niż brak amunicji w trakcie walki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
littlekiller Opublikowano 16 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 Nadarzyła mi się okazja i kupiłem hurtem 6 miotaczy.Zainstalowałem je w wieżyczkach i w efekcie pobity został rekord pod tytułem: ,,Ile czasu zajmuje wieżyczce zestrzelenie Błotniaka?" z 3 sekund do 1 sekundy Morał tej bajki jest krótki i niektórym znany: nieważna jaka to gra minigunem zawsze wymiatamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEKI Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 no kolego piszesz o mojej ulubionej "giwerce" - mój "latawiec" Blastclaw Prototype (Pirates) posiada 2x ww. miotacz a w ustawieniach mam automatyczne uzupełnianie zapasu amunicji po zadokowaniu do stacji (x100) - dobrze że mam duże ładownie jak na M3 :] .....--------------------czas gry 14 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chak510 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Mój nowa zwiadowca wyposażony w osiem tych cudeniek rozwala praktycznie wszytko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
littlekiller Opublikowano 16 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Tak samo mam ze Skironem z 12 miotaczami, nawet M2 i M1 padają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEKI Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 to jest Max miotaczy jakie można władować w Skirona ? zastanawiam się właśnie nad zakupem tego OTASowskiego cudeńka - polecasz tę M6-tkę ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
littlekiller Opublikowano 18 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chak510 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 a jakie ma osłony ( chodzi o liczbę )W sumie i tak lepszy hipcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
littlekiller Opublikowano 18 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 5 x 200 MJ o ile pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Ja tam wole Hypcia, Większa ładownia, możliwość dokowania dwóch myśliwców, które zawsze mogą się przydać. Zresztą tyle dyskusji było już o tym. Przeglądnijcie trochę forum to znajdziecie odpowiednie tematy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chak510 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 popieram Yacka . Hipcio wyposażony na wierzyczki miotacz materii i na przód generatory plazmy to jest to mażenie każdego pilota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kedudg Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Też popieram Yacka Hypcio to najlepszy M6 w grze a co do uzbrojenia to ja zawsze na nim instaluje WMP i było cacy.Teraz gram na modzie XRM i tam go trochę pokombinowali i przesiadłem się na M7 gryf i nim latam jako mobilną bazą i jest uzbrojony w broń szybkostrzelną przeciw myśliwcom i rakietom co nie zmienia opinii o Hypciu że jest najlepszy tylko w w tym modzie trochę go przerobili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Raczej przerobili broń, a nie statek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kedudg Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 statek też bo ładownia ma tylko 2533 L (miała 3333 XL) mniejsza szybkość inna fakt większa 219 (miała 169) choć to na plus, generatory broni mniejsze 25k a miały 30k, WMP można instalować tylko w głównym uzbrojeniu. pozostał wygląd. Wersja Yaki odrobine inna : cargo 2233 L, prędkość 224, generatory broni 31K ale WMP też tylko na głównych lukach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chak510 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 a dokładniej co to jest WMP ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kedudg Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Wysokoenergetyczny Miotacz Plazmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chak510 Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 a co myślicie o generatorze plazmy bo nie jestem pewien czy to dobre uzbrojenie do moich m6 ( smok i hipcio jakbyście nie wiedzieli ) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi