littlekiller Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 (edytowane) WitamMam kompleks w którego skład wchodzi kilka połączonych stacji i uznałem że jedna z nich jest nierentowna i chcę się jej pozbyć. I tu pojawia się pytanie: Czy można rozłączać kompleksy na pojedyncze stacje? I jeszcze proszę o linka do skryptu umożliwiającego sprzedaż stacji . Za pomoc z góry dziękuję.Poza tym... mam zamiar zbudować fabrykę droidów MK2, ale w encyklopedii figurują one jako ,,pozostałe". Czy oznacza to że boty nie będą chciały kupować MK2?I jeszcze jedno: wyczytałem, że dostarczenie drugorzędnych surowców do fabryki nie przyspiesza produkcji, więc czy dostarczanie surowców drugorzędnych daje w ogóle jakąś korzyść? Edytowane 6 Października 2011 przez littlekiller Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
littlekiller Opublikowano 6 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 I jeszcze jedno pytanie (mam nadzieję że ostatnie): w ustawieniach stacji jest opcja dotycząca maksymalnej ilości skoków. Co to właściwie znaczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Odległość na jaką będą latali handlowcy przypisani do stacji. ustawisz na 0, będą latali tylko po sektorze, w którym jest stacja. ustawisz na 5, będą latali max do sektorów odległych o 5 bram skokowych. Jeśli będą mieć Napęd Skokowy i skonfigurujesz im Autoskok na TAK (oraz auto uzupełnianie paliwa), to będą skakali, a nie latali "na piechotę".Inaczej mówiąc, jest to maksymalny zasięg handlu statków przypisanych do stacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi