Volvez Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Przypomniałem sobie niedawno pewną grę. Sęk w tym, że nie pamiętam nazwy, a jedynie newsa (na onecie lub interii) który opisywał pewną sytuację związaną z tą grą.Oto to co zapamiętałem:Gatunek: Space simCo zapamiętałem z newsa:-Wydawca gry (gra miała multiplayer) postanowił dołączyć do gry płatne DLC.-Graczom się to bardzo nie spodobało.-W ramach protestu i pokazania niezadowolenia gracze zaczęli atakować stację/pomnik twórców gry. (ta stacją była duża i niezniszczalna).Na filmiku załączonym do newsa widać było setki okrętów kierowanych przez graczy (chyba były nicki) w tym duże statki porównywalne z M7.Raczej nie był to Evochron bo tam chyba nie ma nic poza myśliwcami.Zależy mi na tej gierce bo chciałem ją kupić (wraz ze sprzętem z "Troszkę nowy komp") i grać po maturze przez cały miesiąc. (potem coś zjem wezmę prysznic i kolejny miesiąc). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volvez Opublikowano 30 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 (edytowane) Już znalazłem. Jest to EVE Online. DziękujęBTW. Gra ktoś?? Edytowane 1 Października 2011 przez Volvez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bell Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 WitamNie sądzę żebyś znalazł wielu chętnych którzy w to grają ponieważ gra jest płatnaSpoilerhttp://www.gamecodes.pl/eve-online-karta-prepaid-60-dni.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volvez Opublikowano 3 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Wiem, wiem. Już nawet zapłaciłem za 30 dni.Ale kto wie, może ktoś w to jednak jeszcze gra. (dzisiaj było ok.37'000 ludzi na serwerze i nikt z was?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bell Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Wieki temu grałem w triala gra robi wrażenie. Gdzieś czytałem, że po dłuższym graniu można płacić za kolejny abonament kasą z gry bliższych szczegółów nie znam niestety :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volvez Opublikowano 4 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Jest to możliwe ale na początku trudne do osiągnięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi