littlekiller Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 WitamOstatnio dorobiłem się kilku stacji. Wkurzała mnie procedura wożenia towarów w tę i na zad, więc połączyłem je w kompleks.Moje pytanie brzmi: Czy mogę łączyć dowolną ilość stacji w 1 super-kompleks, czy istnieją jakieś ograniczenia wielkości kompleksu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Dowolną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 W dniu 25.09.2011 o 19:21, littlekiller napisał:WitamOstatnio dorobiłem się kilku stacji. Wkurzała mnie procedura wożenia towarów w tę i na zad, więc połączyłem je w kompleks.Moje pytanie brzmi: Czy mogę łączyć dowolną ilość stacji w 1 super-kompleks, czy istnieją jakieś ograniczenia wielkości kompleksu?Ograniczeniem jest odległość fabryki od węzła kompleksu (bodajże 8km), ale to można obejść, więc w praktyce ogranicza nas jedynie wydajność komputera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
littlekiller Opublikowano 26 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 aha dzięki za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi