littlekiller Posted September 25, 2011 Share Posted September 25, 2011 WitamOstatnio dorobiłem się kilku stacji. Wkurzała mnie procedura wożenia towarów w tę i na zad, więc połączyłem je w kompleks.Moje pytanie brzmi: Czy mogę łączyć dowolną ilość stacji w 1 super-kompleks, czy istnieją jakieś ograniczenia wielkości kompleksu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeWaR Posted September 25, 2011 Share Posted September 25, 2011 Dowolną. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowler Posted September 26, 2011 Share Posted September 26, 2011 W dniu 25.09.2011 o 19:21, littlekiller napisał:WitamOstatnio dorobiłem się kilku stacji. Wkurzała mnie procedura wożenia towarów w tę i na zad, więc połączyłem je w kompleks.Moje pytanie brzmi: Czy mogę łączyć dowolną ilość stacji w 1 super-kompleks, czy istnieją jakieś ograniczenia wielkości kompleksu?Ograniczeniem jest odległość fabryki od węzła kompleksu (bodajże 8km), ale to można obejść, więc w praktyce ogranicza nas jedynie wydajność komputera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
littlekiller Posted September 26, 2011 Author Share Posted September 26, 2011 aha dzięki za odpowiedzi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts