Poczat Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 WitamMam problem związany z ekonomią. W X3 grałem dawno temu i wczoraj zacząłem grać od nowa. Mój problem polega na tym że kiedyś jak grałem używając handlarza sektorowego (8 lvl+jumpdrive) działał cały czas - kupował i sprzedawał towary bez ponawiania rozkazu. Dzisiaj załączyłem znowu handlarza sektorowego(MK3,best sell,best buy,jumpdrive,10 lvl pilot) który co sprzedany towar ogłasza mi że wykonał rozkaz, trzeba mu ciągle ustawiać rozkaz. W tej chwili mam tylko jednego ale pożniej jak dojdzie ich więcej stanie się to uciążliwe.Chciałbym żeby było jak dawniej bez ponawiania rozkazów. Jeżeli ktoś wie jak to zrobić będe wdzięczny.PS Mam odkryte kilka sektorów.PozdrawiamPoczat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joshi Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Najprawdopodobniej jest to spowodowane tym że kupił towar, a następnie zmierzając do miejsca sprzedaży inny handlarz go ubiegł. Wtedy AI dostaje "zwiechy". Taka kosmiczna forma depresji spowodowana nieudaną transakcją Nic się z tym nie da zrobić niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poczat Opublikowano 23 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Dzięki za odpowiedźProblem w tym ze transakcja się udaje i cały towar zostaje sprzedany, po tym chwile ma "zostań tam" i wiadomośc że wykonał polecenie. Oczywiście mam oryginalną wersję i spatchowaną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joshi Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Być może nie jest w stanie znaleźć w sektorze żadnej opłacalnej okazji zakupu towaru. Nie raz tak miałem. Swoją drogą dla czego nie wydajesz mu polecenia handlowania wszechświatowego zamiast sektorowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poczat Opublikowano 23 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Sorry mój błąd dawno nie grałem i pomyliłem "terminy". Właśnie wybieram opcję handlowania wszechświatowego . Dziwi mnie że na tyle sektorów nie ma żadnych ciekawych ofert. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi