littlekiller Posted September 18, 2011 Share Posted September 18, 2011 a propos zbieractwa złomu i naprawy goczytałem nieco na innych forach ale wciąż nie mogę rozgryźć o co biega.wytłumaczyłby ktoś? z góry dziękuję. EDIT:Pisz we właściwych tematach lub zakładaj nowe, a nie piszesz nie na temat!Post przeniesiono LeWaR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted September 19, 2011 Share Posted September 19, 2011 W dniu 18.09.2011 o 21:58, littlekiller napisał:a propos zbieractwa złomu i naprawy goczytałem nieco na innych forach ale wciąż nie mogę rozgryźć o co biega.Na zbieraniu złomu klepaniu młotkiem, aż wyjdzie z tego coś innego niż przystanek autobusowy i sprzedaży z zyskiem.A tak poważnie, to na zbieraniu porzuconych statków (zarówno tych jakie dostępne są na początku gry jak i tych porzucanych przez pilotów NPC podczas walk), naprawianiu ich i sprzedaży w stoczniach.Ilość porzucanych i ich klasy można zwiększyć skryptem NPC Bail Addon.Natomiast naprawy można przeprowadzać na kilka sposobów, albo Laserem Naprawczym wbudowanym w skafander, albo przy pomocy skryptów. A tych jest kilka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
littlekiller Posted September 20, 2011 Author Share Posted September 20, 2011 Czyli jak ktoś używa terminu ,,złom" to ma na myśli porzucone statki NPC-tów. W takim razie, aj również jestem złomiarzem , pisząc tan temat myślałem że ma to związek z wrakami stacji (czytaj: z krajobrazem sektora President's End). Pozdrawiam wszystkich Złomiarzy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volvez Posted September 20, 2011 Share Posted September 20, 2011 To też można zezłomować tyle, że za pomocą skryptu.Uprzedzam pytanie.http://xudb.pl/index.php/topic/933-salvage-command-suite-dawne-salvage-claim-software-mk1/page__hl__salvage__fromsearch__1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts