Nowy Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Może to trochę nie w temacie ale może ktoś wie jak w tym edytorze skryptów dodać sobie trochę kredytówps widziałem instrukcje na youtube ale nic z niej nie rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 1. Post wydzielony do nowego tematu, bo z poprzednim nie miał nic wspólnego.2. Użyj gotowego narzędzia: Cheat Script.Pamiętaj jednak, że to najlepsza droga do zepsucia sobie przyjemności z gry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Pokombinuj samodzielnie jak zdobyć kasę. Tak jak w życiu....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arw1 Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Czytać rabować, grabić, palić itp? O to chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 No jeśli chcesz, aby nikt Cię nie lubił to tak jak napisałeś ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arw1 Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Czyli nic nowego, w TOTT lece se do starożytnych, rozwalam co moge, kontenerki z bronią zbieram i kaska się sypie...[wiem, temat nie dotyczy TOTT, ale metoda podobna]. W normalnej, tylko przejmuje myśliwce M3 za pomocą M4-M5 [dziwne 20 statków M5 przejąłem ] i sprzedaje u argnu, przepraszam, Argonów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 i kaska leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arw1 Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 I to jak, dwa miliony w jednym podejściu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowy Opublikowano 15 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Niezłe koncepcje wykorzystałem taki fajny programik o nazwie cheat engine 8.5 pograłem pół godziny i stwierdziłem że to niema sensu i zacząłem od nowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arw1 Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Ma człek metody, potem na korwete, niszczyciel... I rozwalanie układów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi