rolnik_pl Posted September 9, 2011 Share Posted September 9, 2011 Witam , nie wiem gdzie to napisać więc będzie tutaj skoro dział "Jestem nowy i mam kilka pytań - Proszę przeczytać 1 post"jest zamknięty. Co prawda nowy nie jestem ale mam pytanie nowicjusza.Co wybrać "The Time Of The Truth" lub "DDTC".W ostatni dodatek jaki grałem to było " X-Tended" .Po opisach sam nie wiem co wybrać więc oprę się na wszej opinii. Chyba że jest możliwość zainstalowania obu dodatków w co wątpię. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Etzio Posted September 9, 2011 Share Posted September 9, 2011 DDTC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted September 9, 2011 Share Posted September 9, 2011 Obu na raz nie można instalować.Z tych dwóch polecam TOTT, a jeśli się nie możesz zdecydować to wybierz XRM.Możesz też grać po kolei w każdy z tych modów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts