rolnik_pl Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Witam , nie wiem gdzie to napisać więc będzie tutaj skoro dział "Jestem nowy i mam kilka pytań - Proszę przeczytać 1 post"jest zamknięty. Co prawda nowy nie jestem ale mam pytanie nowicjusza.Co wybrać "The Time Of The Truth" lub "DDTC".W ostatni dodatek jaki grałem to było " X-Tended" .Po opisach sam nie wiem co wybrać więc oprę się na wszej opinii. Chyba że jest możliwość zainstalowania obu dodatków w co wątpię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Etzio Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 DDTC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Obu na raz nie można instalować.Z tych dwóch polecam TOTT, a jeśli się nie możesz zdecydować to wybierz XRM.Możesz też grać po kolei w każdy z tych modów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi