Zwierzu Posted September 8, 2011 Share Posted September 8, 2011 Hej wszystkim.Praktycznie odkąd gram w X3TC i teraz w XRM - korzystałem z moda Improved Races.Jako że dłuższe korzystanie z IR po prostu wpływa negatywnie na płynność gry - zapewne przez bardzo dużą ilość skryptów jaką mod wprowadza - poszukuję jakiejś sensownej alternatywy.Wiem, że są jeszcze skrypty 'Military Base Response revamp' oraz 'Race Response Fleets' jednak ostatni raz korzystałem z nich dobrych kilka lat temu i nie wiem jak wygląda u nich stabilność, zatem chciałbym prosić o małą pomoc.Według was jakie combo skryptów/modów (nie tylko tych powyższych) byłoby dobrą alternatywą dla Improved Races?Na czym mi zależy:-walki między rasami-wzajemne przejmowanie i obrona sektorów-rajdy jednej frakcji wgłąb terytorium drugiej-rajdy Xenońskie i KhaakTo wszystko oferował mi IR, jednak jak wspomniałem - po dłuższym korzystaniu z niego (jak już świat się rozrośnie i działają tysiące skryptów naraz) po prostu widzę spadek wydajności gry.Za wszelką pomoc i rady byłbym bardzo wdzięczny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts