Jump to content

Battlefield 3: Pre-order

Melkor
 Share

Recommended Posts

Jeśli ktoś z Was ma zamiar złożyć jeszcze pre-order Battlefield 3 to polecam sklep muve.pl. Jak dotąd tam właśnie spotkałem najlepszą ofertę na Battlefielda bo oprócz dodatków DLC dostaniemy też gratis Rainbow Six Vegas 1 i 2 część i to przy cenie 129 zł.

http://muve.pl/pc/strzelaniny/battlefield-3-edycja-limitowana-pc-pl-5xdlc-rainbow-six-vegas-antologia/1154

Słyszałem też o promocji na Origin że jak się złoży u nich pre-order Battlefieda to można dostać dead space 2 albo dragon age 2 lub inną z gier za darmochę tyle raz teraz nie widzę takiej opcji albo źle szukam a wiem że była a dwa to wszystko w dystrybucji cyfrowej więc jeśli ktoś jest fanem kolekcjonowania pudełek (jak ja) to raczej nie skorzysta, ale dla wszystkich akceptujących taką formę kupowania gier to na pewno nie lada gratka jeśli tak jak mówię ta promocja jeszcze jest bo czytałem o niej na gry-online.pl

Jeśli ktoś z Was spotkał się też z jakąś fajną promocją na tą lub inną grą to dzielcie się takimi informacjami 😀