Omicron Opublikowano 5 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Czy wiecie może skąd można pobrać lub jak wyciągnąć z gry głosy komputera pokładowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 5 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 http://xudb.pl/index.php/topic/995-spolszczenie-audio-w-grze/page__view__findpost__p__14712 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omicron Opublikowano 7 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 czyli lipa z miodem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleavess Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Czy jest możliwość przestawienia dubbingu na niemiecki? Całkiem fajnie on brzmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Zmień język gry na niemiecki.Jak chcesz polskie napisy to weź plik 0001-L048.xml i zmień L048 na kod j.niemieckiego (w pliku również). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleavess Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Problem w tym, że nie wiem jaki jest kod języka niemieckiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 49 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleavess Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 A gdzie jest ten plik 0001-L048? Nie mogę go znaleźć, nawet wyszukiwarka nie pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 W dniu 8.09.2011 o 08:58, Renegade napisał:A gdzie jest ten plik 0001-L048? Nie mogę go znaleźć, nawet wyszukiwarka nie pomaga Oryginalny w plikach 13.cat/dat (jeśli masz patcha 3.1)Na Mamucie z moimi poprawkami błędów, link znajdziesz w temacie: http://xudb.pl/index.php/topic/512-bledy-w-tlumaczeniu-pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleavess Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Jeśli chodzi o napisy wszystko zadziałało ale głosy nadal angielskie. Nawet bez poprawionego spolszczenia (ustawione oryginalne niemieckie napisy. z oryginalnym spolszczeniem nie próbowałem, bo nie wiem jak ten plik cat/dat wypakować, edytować, a potem znów spakować).No cóż, chyba jednak będę musiał grać na angielskich głosach. Nie jest to aż takie ważne ale jeśli macie jeszcze jakieś pomysły to pisać śmiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Wydaje mi się, że w Polsce była sprzedawana wersja angielsko-polska. Niemiecką trzeba by kupić w niemczech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Mając legalną wersję PL/EN można zarejestrować ją na STEAM-ie i pobrać za darmo wersję Steamową TC wybierając jako język niemiecki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Takiej kombinacji nie uwzględniłem. Widać staroświecki jestem i tylko dvd only Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleavess Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 Zarejestrowałem grę na steamie i? "Serwery steam są w tej chwili zbyt zajęte, by zająć się twoją sprawą. Spróbuj ponownie za kilka minut". Próbuję już od 5 godzin i ciągle to samo Nie wiedziałem, że wersja z pomarańczowej kolekcji ma klucz steam Dzięki za pomoc, myślę, że jeśli steam w końcu znajdzie dla mnie chwilkę to już sobie z resztą dam radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manigx Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 W dniu 9.09.2011 o 20:16, Renegade napisał:Zarejestrowałem grę na steamie i? "Serwery steam są w tej chwili zbyt zajęte, by zająć się twoją sprawą. Spróbuj ponownie za kilka minut". Próbuję już od 5 godzin i ciągle to samo Poszukaj opcji zmiany serwera z którym będziesz łączył, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidaar Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Hah. Też zastanawiałem się jak wydusić z gry komputer mówiący "Incoming message" bo bardzo mi się to podobało i ustawiłem jako dzwonek w telefonie na esesmesa. Mniejsza z tym. Dźwięk nagrałem chałupniczo za pomocą Audiacity - w panelu sterowania w opcjach nagrywania dźwięku włączasz "stereo mix" i jeśli wszystko jest ok to po włączeniu nagrywania w Audiacity po testowym użyciu jakiegokolwiek dźwięku powinny pojawić się wybrzuszenia na linii nagrywania (beh nie wiem jak to się nazywa fale może, ale nie wygląda jak fale ). Kazałem jednemu statkowi przesunąć się kawałek, a że ma włączone raportowanie to po chwili jak przyszła wiadomość komputer powiedział "incoming message". Potem tylko przyciąć w Audiacity żeby mieć tylko ten fragment na którym Ci zależy i gotowe."incoming message" jest może łatwy do nagrania, ale niektóre inne teksty nie mogą być odczytane poza stacją (na stacji nie gra muzyka więc jak nie chcesz mieć jej w tle to nagrywaj będąc na stacji, o ile się da). Ale to też można rozwiązać łatwo w sumie, bo pliki z muzyką są w formacie .mp3, więc dany utwór zastępujesz ciszą i voila! (tylko nie usuwaj pliku z katalogu, bo będzie błąd odczytu) Cichą .mp3 którą możesz też w audiacity nagrać Oczywiście zrobić backup pliku wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleavess Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Problem w tym, że ja chciałbym mieć głosy z gry w grze. Tylko w innym języku (niemieckim). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omicron Opublikowano 14 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Marcin626, u mnie nie ma takiej opcji w audacity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidaar Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 W dniu 14.09.2011 o 08:40, Samotny napisał:Marcin626, u mnie nie ma takiej opcji w audacityW audiacity nie, owszem, trochę pokrętnie napisałem, chodziło mi że w Start -> Ustawienia -> Panel sterowania -> Dźwięki i urządzenia audio -> zakładka audio -> nagrywanie dźwięku -> głośność i tam będzie stereo mix, który trzeba włączyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omicron Opublikowano 16 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 W Win7 chyba nie mam takiej opcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 U mnie też nie ma. W7Pro x64 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidaar Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Kurde... nic nie poradzę, mam win XP, nie wiem gdzie będzie ta opcja w nowszych systemach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omicron Opublikowano 17 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Możesz może wrzucić pliki mp3 które wyciągnąłeś i udostępnić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidaar Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 https://rapidshare.com/files/100795335/Message.mp3Proszę bardzo... To jedyny głos jaki nagrałem, jak już mówiłem, na własną potrzebę. Mogę nagrać głośniej. Jak chcesz to mogę nagrać w wolnej chwili inne głosy które Cię interesują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 wystarczy audacity i obróbka pliku 700mb.... nie pamiętam którego. Był temat o polskim podkładzie dźwiękowym do X3... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi