Phantom Opublikowano 4 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 WitamMam pewien problem. Po kilku miesiącach przerwy od X3:TC postanowiłem go sobie ponownie zainstalować by spróbować wreszcie przejść wszystkie fabułu. Niestety zaraz po instalacji gdy już z dokładną strategią budowy imperium włączyłem launchera, wyświetlił mi się komunikat o nazwie "TAGES drivers" z treścią: "The drivers require installation (with an administrator's account). Do you want to proceed now?" z możliwością "tak" lub "nie". Po wybraniu tak wyświetla się"Unable to proceed (error 1275)", a po zamknięciu komunikatu(lub kliknięciu w pierwszym "nie") "Bieżące konto użytkownika nie posiada uprawień administratora. Przy pierwszym uruchomieniu aplikacji, wymagane są uprawnienia administratora"(wszystko robione na profilu administratora) i launcher się nie włącza. Wie ktoś może jak sobie z tym poradzić? Mój system to Windows 7 Home Edition.Z góry dziękuje.Edit:Po aktualizacji do 3.1.1 wszystko działa. Przepraszam za zamieszanie i drugi temat-spam, który założyłem przez przypadek z powodu laga kompa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 4 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Patch 2.5 usuwa zabezpieczenia Tages. Należało od razu spatchować grę do najnowszej wersji.Ale najważniejsze że już sobie poradziłeś i TC działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi