Phantom Posted September 4, 2011 Share Posted September 4, 2011 WitamMam pewien problem. Po kilku miesiącach przerwy od X3:TC postanowiłem go sobie ponownie zainstalować by spróbować wreszcie przejść wszystkie fabułu. Niestety zaraz po instalacji gdy już z dokładną strategią budowy imperium włączyłem launchera, wyświetlił mi się komunikat o nazwie "TAGES drivers" z treścią: "The drivers require installation (with an administrator's account). Do you want to proceed now?" z możliwością "tak" lub "nie". Po wybraniu tak wyświetla się"Unable to proceed (error 1275)", a po zamknięciu komunikatu(lub kliknięciu w pierwszym "nie") "Bieżące konto użytkownika nie posiada uprawień administratora. Przy pierwszym uruchomieniu aplikacji, wymagane są uprawnienia administratora"(wszystko robione na profilu administratora) i launcher się nie włącza. Wie ktoś może jak sobie z tym poradzić? Mój system to Windows 7 Home Edition.Z góry dziękuje.Edit:Po aktualizacji do 3.1.1 wszystko działa. Przepraszam za zamieszanie i drugi temat-spam, który założyłem przez przypadek z powodu laga kompa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted September 4, 2011 Share Posted September 4, 2011 Patch 2.5 usuwa zabezpieczenia Tages. Należało od razu spatchować grę do najnowszej wersji.Ale najważniejsze że już sobie poradziłeś i TC działa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts