Nightmare Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Jestem Nightmare, jestem uzależniony od X2, a w X2 gram od ładnych blisko 6 lat, tylko że niestety z przerwami. Ogólnie mówiąc X2 to jedna z najwspanialszych gier w jakie mialem okazje zagrać i oczywiście jedna z moich ulubionych. Tak wiele razy zdarzylo mi się przesiedzieć cały dzień przy X2 albo i zarwać noc. Ale nie mówie że to dobrze oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kedudg Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 witam pilota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 5 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Witam na XuDB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi