obywatelts Posted September 3, 2011 Share Posted September 3, 2011 Witam, Piszę tutaj, bo nie znalazłem działu dotyczącego oryginalnego X3 TC.Od niedawna zacząłem grać w pożyczonego od kolegi X3 terran conflict, niestety kolega nie udostępnił mi instrukcji. Pojawił mi się problem już na samym początku. W drugiej misji terran dostałem statek rapier, polatałem nim troche i uznałem, że trzeba go sprzedać. Jak zadokować go do stoczni aby upłynnić maszynę będąc za sterami pierwszego statku "sabre"? No i drugie pytanie, zakładając, że mam dwa statki, X i Y, to jak będąc za sterami statku X kupić np bardziej zaawansowany moduł kupiecki do statku Y? trzeba na chama przelecieć przez przestrzeń kosmiczną w skafandrze i dokonać zakupu z poziomu statku Y czy jest inny sposób? Pozdrawiam, ObywatelTS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted September 3, 2011 Share Posted September 3, 2011 Temat przeniesiony do odpowiedniego działu.Poproś kolegę o instrukcję, lub jeśli kolega miał legalną wersję gry to znajdziesz instrukcje w katalogu dokuments w katalogu głównym gry. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skuz Posted September 4, 2011 Share Posted September 4, 2011 możliwości są dwie ale polecisz skafandrem co jest dosyć proste i szybkie (bo można zająć się czymś innym) albo dokujesz dwoma statkami i przenosisz pilota czyli siebie z jednego na drugi no i sprzedajesz niepotrzebną maszynkę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts