pagulhan Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Jak w temacie. Zakupiłem Płaszczkę i choć widzę spis wszystkich broni, jakie wchodzą na poszczególne wieże, tak nie rozumiem, jak czytać te zamalowane prostokąty. Czy to, który prostokąt w linii jest zamalowany, ma znaczenie? Czy wystarczy, że jeden jest zamalowany i mogę obsadzić wszystkie lewe wieże danym typem działa? Póki co, zainstalowałem 24 pulsacyjne działa fotonowe, ale nie mogę zainstalować więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 2 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2011 Dla danej wieży masz podane w postaci kolorowych prostokątów, rodzaje broni jakie możesz tam zainstalować.Poniżej masz spis wszystkich broni jakie można instalować na tym statku.Przy każdej broni masz kolorowy prostokąt.Porównujesz kolory prostokątów i wiesz, co zainstalujesz w danej wieżyczce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi