Lotnikus Posted August 25, 2008 Share Posted August 25, 2008 Witam mam maly problemik na Brennan's Triumph mapieJak wiadomo znajduje sie tu piracka baza,gdy podlatuje do bazy pokazuja mi sie na czerwono lasery baza jest ok ale jak podlece blizej zaczynaja strzelac do mnie lasery a statek automatycznie odpowiada tym samym ] ,po oddaniu pierwszej salvy piracka baza zmienia status do mnie na wrogiw ustawieniach mam PIRATES FRIEND co mam zrobic zeby piraci do mnie byli bardziej przyjazni?????W statusach reputacji nie mam zadnej rangi u nich chcialbym z nimi pohandlowac ale niebardzo wiem jak ich uspokoiczainstalowalem gildie i dalem friendly i dalej to samo mam jeszcze save przed wlotem do sektora jeszcze baza nie jest na czerwono co robic??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeWaR Posted August 26, 2008 Share Posted August 26, 2008 Musisz w pobliskim sektorze (Paranidzi) trafi膰na oferte hakera, kt贸ry wyma偶e wrogie dane na stacji w brenans triumph i bedziesz m贸g艂 tam l膮dowa膰. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted August 26, 2008 Share Posted August 26, 2008 Obawiam si臋 偶e wszystkie habitaty ju偶 s膮 na czerwono. To Gildia. Spr贸buj wczyta膰 save sprzed podlecenia do habitatu, ustawi膰 w statku "Uznaj za wroga gdy ma wrogie zamiary" na NIE, wtedy gdy Wie偶e laserowe zaczn膮 do ciebie strzela膰, tw贸j statek nie b臋dzie reagowa艂 i uda ci si臋 zadokowa膰. Ale raczej marne szanse, trzeba si臋 liczy膰 z tym 偶e po instalacji Gildii przy ustawieniach Wr贸g i Neutralny nale偶ny zapomnie膰 o habitatach jako miejscach dokowa艅. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts