Moff Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Witam.Gram w czystą wersję X3. Znalazłem 3 nieruchome Strzały i jednego Sprintera w sektorze Freedom's Reach. Próbowałem kilku metod i nic.W klasyczny sposób nie dało rady. Przy wirusie tak samo. Zainstalowałem też skrypt "Revive dead ships" i dalej niepowodzenie. Statki mają pilotów.Da się coś z tym zrobić?Z góry dziękuję za pomoc.<Dodam jeszcze, że pokręciłem się trochę po sektorze i pojawiło się jeszcze kilka Strzał i Sprinterów. Jednak te latają. Wydaje mi się, że latają między punktami wiszącymi w przestrzeni w pobliżu pierścienia, którego nie mogę namierzyć i nie ma go na mapie. Nie wiem za bardzo skąd się wzięły te latające statki. Nie mogę też porozumieć się z pilotami.> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Nie przejmiesz. Statki są częścią fabuły (misja wyścig). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volvez Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Strzałę znalazłem podczas misji Bala Gi obok Hyperiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Ale to zupełnie inny sektor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 W dniu 26.08.2011 o 20:13, LeWaR napisał:Ale to zupełnie inny sektor Tak, ale tamta strzała jak najbardziej jest do przejęcia. I zapewne o to chodziło Volvezowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volvez Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Dokładnie!Sektor nazywał się chyba Gain Star albo maybe malestorm. TFU! ten sektor był nieznany, pomyliło mi się z misją gonnerów w TC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moff Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Czy wynika z tego, że poza fabułą nie mam szans na te statki? Czy może są gdzieś jakieś opuszczone, czekające na nowego właściciela? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaotic Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 W Freedom's Reach jest opuszczony sprinter. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moff Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Ymmm.... Ale chyba zostało ustalone, że Sprintery z tego sektora są nie do przejęcia... Chyba, że jest jeszcze jakiś jeden wyjątkowy o którym nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaotic Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Jest jeden którego można przejąć normalnie oto współrzędne:x-1y-36z-43 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Oprócz tych z Freedom's Reach każdy jest do wzięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi