henryk5pio Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Przeglądając eng.x3tc.ru zauważyłem, że Gryf jest o wiele słabszy od Pantery (Gryfem nigdy do tej pory nie latałem), ale sprawdziłem go sobie też w X3 Editor2 i tam nie dość, że gryf ma 4GB osłon (na tej stronie ma natomiast 3GB to dodatkowo w edytorze pisze mi, że prędkość maksymalna to 124,2 m/s a na stronce, iż 101. Chcąc to sprawdzić szukam go na mapie scorpa i zonk, nigdzie Gryfa nie ma... Dlatego mam pytanie, gdzie mogę znaleźć tego Gryfa?? Bo przeglądając wszystkie stocznie argońskie na mapie Scorpa nie ma go nigdzie do kupna ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Nigdzie (w Vanilii). Gryf jest nagrodą za fabułę Final Furry (dopiero od patcha 3.1). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
henryk5pio Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Aha... no to wszystko jasne:) Dzięki Yacku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omicron Opublikowano 5 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Dane dot. Gryfa: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 5 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Różnice w danych statku, pomiędzy opisami znalezionymi gdzieś, a stanem faktycznym w grze (na najnowszym patchu), wynikają ze zmian jakie wprowadzono w modelu tego statku (zwiększono prędkość, ilość osłon, kosztem ilości dokowanych do niego statków (z 25 do 9). Pisaliśmy o tym na forum, chyba przy okazji patcha, który wprowadzała te zmiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi