Nyczan Posted August 21, 2011 Share Posted August 21, 2011 WitamZnów zacząłem grac w TC (ostatnio przeszedłem prawie całego ale tylko jako „wojownik-najemnik”) i postanowiłem ze teraz się zabawie z handlem i fabrykami (dodałem też DDTC 1.3). I tu me pytania:Jest gdzieś do kupienia kopalnia nividium??Drugą sprawą jest to iż w kalkulatorze kompleksów „xardian1.2.2” przy wyborze sektora na bazę za Aldrin’em widać jeszcze ‘Aldrin 2’ i 3 nieznane sektory (wszystkie ziemskie) czy Ktoś wie cos na ten temat ewentualnie jak tam się dostać, gdyż wysłałem na poszukiwanie bram 10 statków i nicP.S.Dziś z mapy xardiana znikł mi „ziemski sektor x” tylko czemu?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted August 22, 2011 Share Posted August 22, 2011 W dniu 21.08.2011 o 23:06, Nyczan napisał:WitamZnów zacząłem grac w TC (ostatnio przeszedłem prawie całego ale tylko jako „wojownik-najemnik”) i postanowiłem ze teraz się zabawie z handlem i fabrykami (dodałem też DDTC 1.3). I tu me pytania:Jest gdzieś do kupienia kopalnia nividium??Drugą sprawą jest to iż w kalkulatorze kompleksów „xardian1.2.2” przy wyborze sektora na bazę za Aldrin’em widać jeszcze ‘Aldrin 2’ i 3 nieznane sektory (wszystkie ziemskie) czy Ktoś wie cos na ten temat ewentualnie jak tam się dostać, gdyż wysłałem na poszukiwanie bram 10 statków i nicW czystej grze nie kupisz kopalni Nividium. Dodaje je kilka modów, ale jakie, to nie pamiętam, tyle ich różnych miałem. Ale i tak nie ma sensu, wydobycie jest nie opłacalne (2 sztuki na godzinę), lepiej użyć górnictwa mobilnego.Zamiast sprawdzać na mapie Xardiana sprawdzaj na mapie Scorpa.Jak można przejść TC prawie całe? Chyba skończyć fabuły, ale to o niczym nie świadczy. Ta gra nie ma końca.A nie skończyłeś wszystkich fabuł, zobacz do tematu FAQ misji fabuł TC, zobaczysz jakie są i dlaczego nie odkryłeś wszystkich (w tym ziemskich) sektorów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bufi Posted August 22, 2011 Share Posted August 22, 2011 Tak w ogóle to nie opłaca się stawiać kopalni nividium bo wydobycie jest bardzo kiepskie.Kilka jednostek nividium na godzinę. Lepiej się sprawdza górnictwo mobilne.p. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skuz Posted August 22, 2011 Share Posted August 22, 2011 ale z górnictwem mobilnym musisz uważać , często jak wysyłam górników po krzem wracaja z rudą ;/ jeszcze tego nie rozgryzłem dlaczego ^^ostatnio 10 posłałem i wszystkie z rudą wruciły ;/ a co jest ciekawe posłałem orke to zbiera krzem no i zrozum tu gre ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted August 22, 2011 Share Posted August 22, 2011 Bo zbiera co jej wpadnie w ładownię, nie da się wyselekcjonować.A co do kopalni Nividium, to skrypt Pirackiej stoczni Marauder dodaje do tejże stoczni kopalnie Nividium. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts