Jump to content

aldrin+wydobycie (TC)

Nyczan
 Share

Recommended Posts

Witam

Znów zacząłem grac w TC (ostatnio przeszedłem prawie całego ale tylko jako „wojownik-najemnik”) i postanowiłem ze teraz się zabawie z handlem i fabrykami (dodałem też DDTC 1.3). I tu me pytania:

Jest gdzieś do kupienia kopalnia nividium??

Drugą sprawą jest to iż w kalkulatorze kompleksów „xardian1.2.2” przy wyborze sektora na bazę za Aldrin’em widać jeszcze ‘Aldrin 2’ i 3 nieznane sektory (wszystkie ziemskie) czy Ktoś wie cos na ten temat ewentualnie jak tam się dostać, gdyż wysłałem na poszukiwanie bram 10 statków i nic

P.S.

Dziś z mapy xardiana znikł mi „ziemski sektor x” tylko czemu??

W dniu 21.08.2011 o 23:06, Nyczan napisał:

Witam

Znów zacząłem grac w TC (ostatnio przeszedłem prawie całego ale tylko jako „wojownik-najemnik”) i postanowiłem ze teraz się zabawie z handlem i fabrykami (dodałem też DDTC 1.3). I tu me pytania:

Jest gdzieś do kupienia kopalnia nividium??

Drugą sprawą jest to iż w kalkulatorze kompleksów „xardian1.2.2” przy wyborze sektora na bazę za Aldrin’em widać jeszcze ‘Aldrin 2’ i 3 nieznane sektory (wszystkie ziemskie) czy Ktoś wie cos na ten temat ewentualnie jak tam się dostać, gdyż wysłałem na poszukiwanie bram 10 statków i nic

W czystej grze nie kupisz kopalni Nividium. Dodaje je kilka modów, ale jakie, to nie pamiętam, tyle ich różnych miałem. Ale i tak nie ma sensu, wydobycie jest nie opłacalne (2 sztuki na godzinę), lepiej użyć górnictwa mobilnego.

Zamiast sprawdzać na mapie Xardiana sprawdzaj na mapie Scorpa.

Jak można przejść TC prawie całe? Chyba skończyć fabuły, ale to o niczym nie świadczy. Ta gra nie ma końca.

A nie skończyłeś wszystkich fabuł, zobacz do tematu FAQ misji fabuł TC, zobaczysz jakie są i dlaczego nie odkryłeś wszystkich (w tym ziemskich) sektorów.

ale z górnictwem mobilnym musisz uważać , często jak wysyłam górników po krzem wracaja z rudą ;/ jeszcze tego nie rozgryzłem dlaczego ^^ostatnio 10 posłałem i wszystkie z rudą wruciły ;/ a co jest ciekawe posłałem orke to zbiera krzem no i zrozum tu gre ...