Nyczan Opublikowano 21 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2011 WitamZnów zacząłem grac w TC (ostatnio przeszedłem prawie całego ale tylko jako „wojownik-najemnik”) i postanowiłem ze teraz się zabawie z handlem i fabrykami (dodałem też DDTC 1.3). I tu me pytania:Jest gdzieś do kupienia kopalnia nividium??Drugą sprawą jest to iż w kalkulatorze kompleksów „xardian1.2.2” przy wyborze sektora na bazę za Aldrin’em widać jeszcze ‘Aldrin 2’ i 3 nieznane sektory (wszystkie ziemskie) czy Ktoś wie cos na ten temat ewentualnie jak tam się dostać, gdyż wysłałem na poszukiwanie bram 10 statków i nicP.S.Dziś z mapy xardiana znikł mi „ziemski sektor x” tylko czemu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 W dniu 21.08.2011 o 23:06, Nyczan napisał:WitamZnów zacząłem grac w TC (ostatnio przeszedłem prawie całego ale tylko jako „wojownik-najemnik”) i postanowiłem ze teraz się zabawie z handlem i fabrykami (dodałem też DDTC 1.3). I tu me pytania:Jest gdzieś do kupienia kopalnia nividium??Drugą sprawą jest to iż w kalkulatorze kompleksów „xardian1.2.2” przy wyborze sektora na bazę za Aldrin’em widać jeszcze ‘Aldrin 2’ i 3 nieznane sektory (wszystkie ziemskie) czy Ktoś wie cos na ten temat ewentualnie jak tam się dostać, gdyż wysłałem na poszukiwanie bram 10 statków i nicW czystej grze nie kupisz kopalni Nividium. Dodaje je kilka modów, ale jakie, to nie pamiętam, tyle ich różnych miałem. Ale i tak nie ma sensu, wydobycie jest nie opłacalne (2 sztuki na godzinę), lepiej użyć górnictwa mobilnego.Zamiast sprawdzać na mapie Xardiana sprawdzaj na mapie Scorpa.Jak można przejść TC prawie całe? Chyba skończyć fabuły, ale to o niczym nie świadczy. Ta gra nie ma końca.A nie skończyłeś wszystkich fabuł, zobacz do tematu FAQ misji fabuł TC, zobaczysz jakie są i dlaczego nie odkryłeś wszystkich (w tym ziemskich) sektorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bufi Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Tak w ogóle to nie opłaca się stawiać kopalni nividium bo wydobycie jest bardzo kiepskie.Kilka jednostek nividium na godzinę. Lepiej się sprawdza górnictwo mobilne.p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skuz Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 ale z górnictwem mobilnym musisz uważać , często jak wysyłam górników po krzem wracaja z rudą ;/ jeszcze tego nie rozgryzłem dlaczego ^^ostatnio 10 posłałem i wszystkie z rudą wruciły ;/ a co jest ciekawe posłałem orke to zbiera krzem no i zrozum tu gre ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Bo zbiera co jej wpadnie w ładownię, nie da się wyselekcjonować.A co do kopalni Nividium, to skrypt Pirackiej stoczni Marauder dodaje do tejże stoczni kopalnie Nividium. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi