skuz Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Poszukuje w ddtc dobrego miejsca na kompleks destylernie vódeczki i tu nasuwa sie pytanie czy jest jakaś rasa co je akceptuje i nie niszczy ? lub jakiś sector najlepiej z kilkoma asteroidami krzemienia komplek nie ma byc maly Całośćfabryk + zestawy 193 (+192)koszt 767 609 672 Cr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamster Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Ja postawiłem swoją destylarnie wódeczki co najśmieszniejsze w centrum Argon Prime, przez kilka dni traciłem parę transportów wódeczki więc zrezygnowałem ze samodzielnej sprzedaży. Zostały tylko dwa transporty zaopatrujące w ogniwa.Handel kwitnie, klientów mi nie brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skuz Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 a przysiągł bym ze argoni są przeciwko czarnemu rynkowi , a tu słyszę takie coś hmmm ale nie ma tam asteroid wiec odpada ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Ja, jak już pisałem dawno na forum, w jednej z pierwszych gier TC, postawiłem dwa małe kompleksy GW w sektorach Argonów (Akeelas Beacon) i Teladian (Ceos Doubt). Argoni zaatakowali mój kompleks ledwo powstał. Zniszczyli węzły i jedna fabrykę (destylarnię). Teladianie dość długo dawali mi spokój, ale w końcu i oni zajęli się moim kompleksem.Od tamtego czasu stawiam kompleksy GW tylko w sektorach Nieznanych, Piratów i Yaki. Mam spokój, nikt mnie nie atakuje, a przy ustawieniu ceny GW o jeden kredyt niższej od średniej (domyślnej w naszych destylarniach) nie muszę się martwić o dystrybucję GW, sama znika. To znaczy piloci NPC wykupują. Czasem tylko jakiś zamiast kupić wypije cały zapas na miejscu i muszę go wyrzucać w skafandrze przez śluzem (czasem bez skafandra), ale za to jego statek jest mój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skuz Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 czyli yaki akceptują destylarke hmmm musze sie temu bliżej zapoznać postawie maly komplek za 20 mln i popatrze jak go rozwala to nici z tego bo mma zajawke postawic go w SAVAGE SPUR tam jest sporo asteroid wiec postawie mega kompleksik XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi