skuz Posted August 14, 2011 Share Posted August 14, 2011 Poszukuje w ddtc dobrego miejsca na kompleks destylernie v贸deczki i tu nasuwa sie pytanie czy jest jaka艣 rasa co je akceptuje i nie niszczy ? lub jaki艣 sector najlepiej z kilkoma asteroidami krzemienia komplek nie ma byc maly Ca艂o艣膰fabryk + zestawy 193 (+192)koszt 767 609 672 Cr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamster Posted August 14, 2011 Share Posted August 14, 2011 Ja postawi艂em swoj膮 destylarnie w贸deczki co naj艣mieszniejsze w centrum Argon Prime, przez kilka dni traci艂em par臋 transport贸w w贸deczki wi臋c zrezygnowa艂em ze samodzielnej sprzeda偶y. Zosta艂y tylko dwa transporty zaopatruj膮ce w ogniwa.Handel kwitnie, klient贸w mi nie brakuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skuz Posted August 14, 2011 Author Share Posted August 14, 2011 a przysi膮g艂 bym ze argoni s膮 przeciwko czarnemu rynkowi , a tu s艂ysz臋 takie co艣 hmmm ale nie ma tam asteroid wiec odpada ;/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted August 15, 2011 Share Posted August 15, 2011 Ja, jak ju偶 pisa艂em dawno na forum, w jednej z pierwszych gier TC, postawi艂em dwa ma艂e kompleksy GW w sektorach Argon贸w (Akeelas Beacon) i Teladian (Ceos Doubt). Argoni zaatakowali m贸j kompleks ledwo powsta艂. Zniszczyli w臋z艂y i jedna fabryk臋 (destylarni臋). Teladianie do艣膰 d艂ugo dawali mi spok贸j, ale w ko艅cu i oni zaj臋li si臋 moim kompleksem.Od tamtego czasu stawiam kompleksy GW tylko w sektorach Nieznanych, Pirat贸w i Yaki. Mam spok贸j, nikt mnie nie atakuje, a przy ustawieniu ceny GW o jeden kredyt ni偶szej od 艣redniej (domy艣lnej w naszych destylarniach) nie musz臋 si臋 martwi膰 o dystrybucj臋 GW, sama znika. To znaczy piloci NPC wykupuj膮. Czasem tylko jaki艣 zamiast kupi膰 wypije ca艂y zapas na miejscu i musz臋 go wyrzuca膰 w skafandrze przez 艣luzem (czasem bez skafandra), ale za to jego statek jest m贸j. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skuz Posted August 15, 2011 Author Share Posted August 15, 2011 czyli yaki akceptuj膮 destylarke hmmm musze sie temu bli偶ej zapozna膰 postawie maly komplek za 20 mln i popatrze jak go rozwala to nici z tego bo mma zajawke postawic go w SAVAGE SPUR tam jest sporo asteroid wiec postawie mega kompleksik XD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts