pershing Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 gra ktoś?jak dla mnie jedna z lepszych gier ciekawie działa pogoda (jak pada jest naprawdę ślisko) i te odległości jeden kilometr w grze to jeden kilometr w rzeczywistości aktualnie prowadzę nabór do Klubu choć przyznam że z chęcią do jakiegoś dołączę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volvez Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Gram w to czasami, i rzeczywiście odległości są realne.Grę lubię ze względu na ładne samochody, realistyczną jazdę i "wycieczki gruchotem dookoła wyspy". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleavess Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 A nie chodzi Ci przypadkiem o Test Drive Unlimited 2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volvez Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Dopiero teraz zobaczyłem, że przekręcił nazwę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pershing Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 oj tam oj tam będziemy się teraz czepiać literówek? fakt gape strzeliłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 No to popraw.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi